Zapojte sa do výskumu!

Obdobie zaľúbenosti a vrúcnej lásky zavŕšené manželstvom je najkraším, čo človek môže prežívať. Snáď nikto nevstupuje do manželstva s predpokladom jeho krachu. Môže sa však stať, že sa partneri postupne tak zmenia, že slovo láska, úcta a rešpekt je už len trpkou spomienkou na krásne romantické začiatky. Ako to vyzerá vo vašom vzťahu? Ľúbite sa bez podmienok a snahy toho druhého "prerobiť"? Prinášame vám unikátnu cestu do hlbín vášho manželstva.
durcekova_vyskum

Ako sa navzájom s partnerom poznáte? Rešpektujete názor vašej druhej polovičky? Viete sa vcítiť do jeho pocitov?

 

Práve na podobné otázky, samozrejme z odborného hľadiska, sa zameriava aj naša odborná spolupracovníčka, Mgr. Zuzana Ďurčeková vo svojom výskume, ktorá pripravuje odbornú dizertačnú prácu na tému empatie vo vzájomnej komunikácii manželov. 

 

Informácie získané prostredníctvom výskumu pomáhajú odborníkom hľadať nové riešenia, ktoré by nám mali potom pomôcť riešiť naše problémy.

 

Ak ste v manželstve minimálne 1 rok, môžete podporiť výskum a celkom anonymne vyplniť dotazník.
Veľmi tým pomôžete a prispejete tým k získaniu nových informácií o vzťahoch, o agresívnom správaní manželov, o ich komunikácii a vzájomnej schopnosti empatie.

 

Pre vyplnenie dotazníka kliknite na tento odkaz.

 

Chcete sa o výskume dozvedieť viac? Kliknikte sem. 

 

Ďakujeme! O výsledkoch vás budeme určite informovať. 

 


durcekova_zuzana_index_photo

 

Mgr. Zuzana Ďurčeková sa ako doktorandka vo svojej práci zaoberá postojmi mladých ľudí k manželstvu, sexu, intimite a láske. Intenzívne sa venuje problematike komunikácie v partnerstve a manželstve.

 

eva  | 11.1.2011, 10:00