Výstavy > Na Svadobnej výstave zažijete: Keď otec a syn spolupracujú...
|

Na Svadobnej výstave zažijete: Keď otec a syn spolupracujú...

Pri práci je dôležité, ak sa môžete na svojich spolupracovníkov spoľahnúť. A keď vaše výhrady vezmú ako výzvu na rast. V prípade pracovného tandemu otec - syn to nemusí byť vždy jednoduché, niekedy to môže prinajmenšom iskriť. Vždy je však istota, že im ide o spoločnú vec - dobré meno rodinnej firmy.
ebner_titulka

Na Svadobnej výstave uvidíte aj firmy, ktorých podnikanie sa stalo rodinnou záležitosťou, kde sa skúsenosti odovzdávajú z otca na syna.

Zlatník Fridrich Ebner je na históriu svojej firmy hrdý:"Sme tu už tri generácie. Vedomosti, ktoré som získal a získavam od môjho otca, rozvíjam a odovzdávam môjmu synovi."

Myslí si, že tak, ako každá rodina má svojho lekára, automechanika či finančného poradcu, mala by mať i klenotníka: "Je to háklivé povolanie, založené na dôvere. A kde máte väčšiu
dôveru ako u človeka ktorý vyrábal šperky ešte vašej mamičke a v našom prípade aj babičke."
dodáva Fridrich Ebner. Ak máte starosti s tým, ako si správne svadobný či iný šperk vybrať, tento skúsený klenotník, ktorého srdcovou záležitosťou sú perly, vám poradí rád: "Za roky praxe máme skúsenosti v komunikácii s klientom a dokážeme ho nasmerovať na typ, ktorý mu sedí."

 

A jeho osobná pozvánka na Svadobnú výstavu? "Srdečne Vás pozývam na túto výstavu, budem tam pre Vás celú nedeľu. Odpoviem Vám na každú otázku čo sa týka šperkov a klenotníctva. Naučím Vás pozerať sa na šperky ako na drobné
radosti."

ebner_2

 

Tandem otec a syn je aj za značkou Gerardin, ktorá sa špecializuje na sladké pokušenia - ručne vyrábané pralinky, torty a rôzne delikatesy.

gerardin_2

Že výroba pralinky je hotové umenie, dokladá pán Baniar starší, zodpovedný za objednávky a produkciu:"Výroba pralinky z pravej čokolády vyžaduje presný výrobný postup, od temperácie čokolády, čo je roztopenie a chladenie za stáleho miešania, až po stuhnutie prirodzenou cestou v takzvanej izbovej teplote. K tomu je potrebné pripočítať čas na varenie plnky a aj pri veľkej snahe to rýchlejšie ako za 6 hodín nejde."

Za rozmanitými chuťami a receptami, dovedenými do dokonalosti, stojí Baniar mladší, Michal. Ako šéfcukrár vytvára rôzne kombinácie, odkrýva nové chute, aby ste v každej pralinke mohli zažiť skutočné prekvapenie: "Najnovšie spájame chuť kvalitného dozretého syru v spojení s citrónom alebo šampanským a čokoládou", hovorí o svojom cukrárskom remesle, ktoré ocenili už aj v Dubaji či v Šanghaji. Na otázku, ktorá pralinka je jeho obľúbená, odpovedať nevie: "Je to ako ako povedať, ktoré zo svojich detí máte najradšej. Všetky chute majú niečo do seba a tým že si ich receptúru robím sám, každá chuť mi je blízka."  Tak príďte ochutnať, aké lahôdky si pripravila spoločnosť Gerardin pre vás svadobný deň.

 

gerardin_1

Názov výstavy: SVADOBNÁ VÝSTAVA


Dátum: Nedeľa, 27. január 2013
 
Miesto: Hotel Radisson Blu Carlton
Bratislava
 
Čas konania: 9.00 - 19.00 hod.
 
Vstupné: 5,- €
 
Chcete si pozrieť predošlú pozvánku na výstavu?
Kliknite sem.

 


Foto:

Klenotníctvo Ebner

Gerardin

nevesta.sk, Mediálny partner Svad. výstavy | 24.1.2013, 15:00

Vyhľadávanie

štvrtok, 25. apríla 2024
meniny má Marek

Prihlásenie

Meno
Heslo
 
Prihlás sa
Zabudol som heslo >>  
  • iconhttps://www.google.com/accounts/o8/id
  • iconhttps://graph.facebook.com/oauth
  • iconhttp://username.blogspot.com/
  • iconhttp://www.flickr.com/services/oauth

nevesta.sk - všetko, čo nevesta potrebuje, je teraz na webe ® je registrovaná ochranná známka • ISSN 1338-1245 • Copyright © 2008-2021 •
Prevádzkovateľ portálu: Marketing Web Management, s.r.o. Všetky práva vyhradené • Developed by ©WEBASE • Obsah portálu nevesta.sk je chránený autorským zákonom.
Prepis, šírenie, a/alebo ďalšie sprístupnenie obsahu alebo jeho časti verejnosti, a to akýmkoľvek spôsobom, je bez predchadzajúceho súhlasu zakázané • Všeobecné pravidlá portálu
Ako sa zúčastniť Foto dňa?Ako sa pridať na Handmade svadba?Ako sa pridať na Vizáž dňa?