Dnes žrebujeme víťaza súťaže o svadobné šaty na mieru!

„Rád by som vyhral šaty pre svoju lásku, nech je opäť v našom živote nejaké šťastie a práve nech to šťastie je spojené s našim spoločným sľubom“ povedal v diskusii k súťaži "tomi" a ja si dovoľujem túto krásnu romantickú vetu od neho na úvod požičať.

svadobne_saty_esaty

Od 4. mája do 6. júna 2010 prebiehala súťaž, ktorú sme usporiadali s elektronickým obchodom eSaty.sk a ktorá sa medzi vami stretla s veľkým úspechom. Víťazka (alebo víťaz) získa poukaz na nákup svadobných alebo spoločenských šiat na mieru z kolekcie eSaty.sk.

 

Máme obrovskú radosť, že ste od začiatku bojovali o tie „svoje“ šaty snov s takým zápalom a vytrvalosťou. Každý z vás zvolil inú stratégiu. Mnohí sa rozhodli zvýšiť svoje šance maximálnym nasadením v diskusii a iní vsadili na náhodu a riskli to jediným príspevkom. Spolu so spoločnosťou eSaty.sk vám všetkým úprimne ďakujeme za túto priazeň a dúfame, že ste sa stali priaznivcami nielen tejto súťaže, ale aj nášho portálu. 

 

Najradšej by sme výhrou odmenili každého, kto sa s nadšením do tejto súťaže zapojil.
Ale víťaz môže byť, bohužiaľ, len jeden a my ho o chvíľku vylosujeme... tak nám držte palce. Jediné, čo o ňom rozhodne, je pravdepodobnosť a náhoda.
 
Už teraz môžeme všetkým sľúbiť, že aj v budúcnosti budú na našom portáli ďalšie zaujímavé akcie a súťaže, ktorými sa vám aspoň trochu pokúsime vynahradiť, ak teraz šaty nezískate. Práve teraz prebiehajú dve súťaže, ktoré takisto stoja za to:
 
- Súťaž o víkendový romantický pobyt v rozprávkovom kaštieli Földváry

 

- Súťaž o briliantový šperk s ALO Diamonds 


A nech rozmýšľam ako chcem, nevymylím krajší záver, ako napísal v diskusii (opäť:-) tomi: „..nechám to samozrejme na šťastí a držím palce víťazke, nech si v šatách prežije naozaj tie najkrajšie chvíle, alebo len jedny z najkrajších chvíľ v živote.”

eva  | 7.6.2010, 01:00