Súťažte o briliantový šperk v hodnote 800 Eur a staňte sa hrdou nositeľkou prsteňa od ALO Diamonds!

Nepoznám ženu, ktorá by nemala rada jemné a krásne šperky. Ak sa však jedná o šperk s briliantom, pohľad na ruku s krásnym vo svetle sa trblietajúcim šperkom roztopí aj tú najprísnejšiu manažérku...
ALO Diamonds
alo_diamonds_zasnubny_5

Preto práve teraz vyhlasujeme súťaž pre všetkých ženíchov, chlapcov a mužov, ktorí by radi prekvapili a potešili svoju lásku a obdarovali ju niečím výnimočným! Ale, samozrejme, nemáme nič proti, ak budú súťažiť aj ich akčnejšie polovičky, teda všetky dievčatá, ženy, nevesty, manželky...

 

Prinášame vám súťaž, ktorú sme pripravili s výnimočným tvorcom šperkov, o ktorom ste už určite počuli – je to ALO Diamonds. To, prečo sú šperky od ALO také výnimočné, budeme postupne objavovať v tejto súťaži, v ktorej ide o krásny a luxusný prsteň s briliantami v hodnote 800 Eur.
Každý, kto má na ruke prst, na ktorom by chcel tento krásny dizajnérsky kúsok nosiť, alebo by ho chcel nasadiť na prst svojej láske, je už v tejto chvíli adept na víťaza!

Vybrali sme pre vás taký model šperku, ktorý je originálny, výnimočný a dokonale vystihuje svoje meno, ktoré vám však v tejto chvíli ešte nemôžeme prezradiť, pretože je predmetom prvej súťažnej otázky. Ako sa do súťaže môžete zapojiť? Čítajte ďalej!

 

Stačí splniť nasledujúce podmienky súťaže:

 

1) Súťaž bude prebiehať od 10. mája (od 7.00 hod.) do 10. júna 2010 (do 24.00 hod.)
 
2) Na to, aby ste mohli byť do súťaže zaradení, musíte byť na portáli www.nevesta.sk zaregistrovaní a prihlásení.

 

3) Napíšte nám v diskusii o svojich zásnubách (či ich máte za sebou, či boli s prstienkom alebo bez, ako to prebiehalo, či zásnuby ešte len plánujete... Keďže ste si už určite zvykli na našu zvedavosť, poteší nás, keď prezradíte, akú sumu ste investovali do prsteňa svojej snúbenice, alebo v akej hodnote váš zásnubný prstienok je – samozrejme, táto informácia nie je v žiadnom prípade povinná).  

 

Náš tip: Diskusiu nájdete v diskusnom fóre pod názvom Zásnuby a zásnubný prsteň

 

4) Pomocou „Súťažného formulára ALO“ postupne odpovedzte na súťažné otázky.

 

Náš tip: Záložka súťažného formulára sa vám zobrazí na Homepage v hornom rohu vpravo až po prihlásení.

 

5) Každý pondelok vypíšeme novú súťažnú otázku. Do súťaže budú zaradení tí súťažiaci, ktorí do uzávierky súťaže odpovedia správne aspoň na 3 z 5 súťažných otázok a zapoja sa do našej diskusie. Otázky budú vyhlásené a uverejnené v Aktualitách vždy každý pondelok – teda 10., 17., 24. a 31. mája a 7. júna 2010.

 

Náš tip: Pri pátraní po správnej odpovedi vám vrelo odporúčame stránku reklamného partnera súťaže, ALO Diamonds, www.alo.sk, kde zaručene nájdete odpoveď na súťažnú otázku.

 

6) Vylosovanie výhercu sa uskutoční v pondelok po ukončení súťaže, teda 14. júna 2010 o 10.00 hod. Meno výhercu vyhlásime v článku v Aktualitách.

 

Po vyhlásení výsledkov sa s víťazom skontaktujeme, aby sme zistili veľkosť prsteňa. Spoločnosť ALO totiž prstienok vyhotoví na mieru špeciálne pre víťaza. Odovzdanie výhry tak prebehne do 3 týždňov.
Ale to čakanie bude stáť za to, čo poviete?  


Oficiálne pravidlá súťaže si môžete prečítať tu.


 

A tu sú súťažné otázky:

 

Súťažná otázka č. 1: Ako sa volá prsteň, o ktorý súťažíme a ktorý je na obrázku?

Súťažná otázka č. 2: Koľko kusov diamantov je vsadených do prsteňa Alo Diamond rose?

Náš tip: Pri hľadaní správnej odpovede vám odporúčame kliknúť si na stránku www.alo.sk.

(chceme totiž poznať presný počet briliantov, váš odhad nám nestačí :-)

Súťažná otázka č. 3: Aký certifikát obdržíte k šperku ALO Diamonds, ak je v ňom zasadený diamant nad 1 ct?

Náš tip: Správnu odpoveď, tak ako inokedy, hľadajte na stránkach www.alo.sk. Skratka "ct" znamená karát a označuje sa ním váha briliantu.

Súťažná otázka č. 4: Napíšte, kde sídli najnovší exkluzívny obchod ALO Diamonds a v akých farbách je navrhnutý jeho interiér (uveďte 3 farby).

Náš tip: Obchod bol otvorneý v apríli v jednom novom nákupnom centre v Bratislave a je vyobrazený na fotografii.

To, kde presne nájdete správnu odpoveď, samozrejme, neprezradíme :-) ale srdečne vás pozývame na stránky reklamného partnera súťaže, www.alo.sk, kde sa o tejto udalosti píše a kde nájdete aj fotografie a opis farieb interiéru.

 

Súťažná otázka č. 5: Kde nakupuje spoločnosť ALO diamanty?

Náš tip: Chceme vedieť mesto a inštitúciu, ktorá pri obchode s diamantami vyznáva prísne hodnoty serióznosti a kvality.

Správnu odpoveď nájdete na stránkach www.alo.sk, pretože spoločnosť ALO pokladá nákup diamantov od renomovaného partnera diamantov za jeden z kľúčových. 

Žolík - súťažná otázka č. 6: Aké druhy drahokamov sú vsadené v prsteni ALO Magic?

Ak ste na nejakú otázku nevedeli odpovedať, môžete pre istotu použiť Žolíka a odpovedať na túto poslednú, šiestu otázku.

 

Náš tip: Presnú odpoveď aj s názvom použitých drahých kameňov nájdete na www.alo.sk

 

Aj keď ste súťaž objavili len v tejto chvíli, vôbec nevadí - môžete sa stále do nej zapojiť.

 

Ak ste doteraz nesúťažili, kedykoľvek do skončenia súťaže sa môžete zapojiť!

 

Všetkým súťažiacim želáme veľa šťastia!

 

Aktualizované: 7. 6. 2010, 10:15 hod.

eva | 10.5.2010, 07:00 |  Nitra