Vyhrajte romantický pobyt pre dvoch v rozprávkovom kaštieli Chateau Földváry v hodnote 700 Eur!

Práve dolaďujete posledné prípravy na vašu svadbu a máte pocit, že stres je váš najlepší kamarát? Alebo, naopak, kvôli vášmu šialenému šéfovi ledva dýchate, o pár mesiacov sa vydávate a ešte ste nemali čas sa so snúbencom nad svojou svadbou poriadne zamyslieť?
Svadbu ešte nechystáte? Svoju lásku ešte len „balíte“ a hľadáte dokonalé miesto, kde by ste sa jej opýtali „tú“ otázku? Máme pre vás tip, kde svoju žiadosť o ruku môžete uskutočniť.
chateau_foldvary_krasa

Čo je v hre?

Tentokrát súťažíme o víkendový romantický pobyt v rozprávkovom kaštieli Chateau Földváry v Maďarsku pre 2 osoby s polpenziou na 3 noci v hodnote 700 Eur.

Čo vás v tomto romantickom kaštieli čaká?

  • 3 noci v luxusnej dvojlôžkovej izbe
  • jedinečné kulinárske špeciality maďarskej a medzinárodnej kuchyne zostavené iba pre Vás
  • uvítací nápoj lásky
  • piknik v zámockom parku so šampanským a jahodami
  • púšťanie lietajúcich prianí
  • uvoľňujúci kúpeľ s medom a levanduľou priamo vo vašom apartmáne pre vás oboch
  • aromatická bylinková masáž pre oboch
  • romantická prechádzka v koči pozdĺž Dunaja
  • bazén, sauna, perličkový kúpeľ
  • tenis, plážový volejbal...

chateau_foldvary_sny

Ako na to?

Otvorte si v počítači zložku „obrázky“ a vyberte tie, ktoré zobrazujú vás a vašu milovanú polovičku. Fotografie, zachytené v netradičných situáciách, na netradičných miestach, sú vtipné, alebo hovoria o tom, ako veľmi sa ľúbite. Môžu to byť vaše svadobné fotografie alebo obrázky z dovolenky – skrátka vaše „naj“ fotografie. Jedinou podmienkou je, aby ste na nich boli vy obaja.

 

 

Úvodné kolo (10. 5. – 10. 6. 2010)

Vyberte najmenej 3 fotografie, prihláste sa na našom portáli (ak ešte nie ste zaregistrovaní, najprv sa zaregistrujte) a nahrajte ich do fotoalbumu. Každú fotografiu môžete okoreniť vaším komentárom. Možno práve ten uľahčí redakcii rozhodovanie :-)

 

11. júna potom v redakcii vyberieme 20 fotografií z 20tich rôznych fotoalbumov, ktoré nás najviac zaujmú, budú originálne alebo len „krásne zaľúbené“. V každom prípade budeme hodnotiť veľmi starostlivo a zodpovedne.

 

 

Semifinále (12. 6. – 30. 6. 2010)


Vybraté fotografie postupujú v semifinálovom kole na facebook, kde budú všetci naši fanúšikovia hlasovať za tú naj fotografiu. „Naj“ znamená pre každého niečo iné, preto sa necháme prekvapiť, ktoré 3 fotografie nakoniec získajú najvyšší počet hlasov od fanúšikov.

 

 

Finále (1. – 14. 7. 2010)

Z facebooku poputujú tieto fotografie do článkov, kde vám o každej dvojici prinesieme pár riadkov. Fanúšikovia portálu môžu podľa nich najsympatickejšiu dvojicu podporiť svojím komentárom alebo gratuláciou v diskusii k článku. Dvojica, ktorá si získa najväčšie sympatie návštevníkov portálu bude 15. júna 2010 vyhlásená za víťaza našej súťaže. 

 

Tešíme sa na vás!

eva  | 9.5.2010, 18:00