Fantastická súťaž s Chateau Földváry!

Neviem, čo sa stalo... Možno je niečo vo vzduchu, možno to má za následok toto nádherné májové počasie...(ktoré sa bohužiaľ medzitým zmenilo na dažďovú spúšť...) Ale mysa stoj čo stoj s vami o to musíme podeliť: Máme tu pre vás ďalšiu, priam bombastickú súťaž! Prečo bombastickú? Nuž, čítajte ďalej.
foldvary_kastiel

Urobte si čas jeden pre druhého a poďte s nami na romantický výlet za hranicu všedných dní - do kaštieľa Chateau Földváry v Maďarsku. Čaká na vás krásne prostredie, romantická luxusná izba, kulinárske kúsky maďarskej a medzinárodnej kuchyne, prívetivý a starostlivý personál a slovenský manažment, ktorý vám rád vyjde v ústrety.

 

A možno sa po prechádzkach vo dvojici po okolí nakoniec rozhodnete zosobášiť v tamojšej katedrále z 12. storočia alebo v zámockej záhrade a usporiadať svoju svadobnú hostinu na mieste, kde sa spája história s neopakovateľnou atmosférou, na vznešenom kaštieli Chateau Földváry.

 

O čo teda môžete súťažiť?   

V hre je víkendový romantický pobyt v rozprávkovom kaštieli Földváry pre 2 osoby s polpenziou na 3 noci v hodnote 700 Eur.

Ako bude súťaž prebiehať?

1. Úvodné kolo
Od 10. mája do 10. júna 2010 si na našom portáli založte fotoalbum a nahrajte si doň aspoň 3 fotografie.

Redakcia portálu nevesta.sk a partner súťaže Chateau Földváry vyberú 11. júna zo všetkých nahratých fotografií 20, ktoré postúpia do semifinále.

 

Náš tip: Na založenie fotoalbumu a vkladanie fotografií musíte byť prihlásení.

 

2. Semifinále
bude prebiehať na facebooku, stránke fanúšikov portálu nevesta.sk od 12. júna do 30. júna, kde budú môcť fanúšikovia hlasovať za "naj fotografiu", ktorá ich očarí svojím vtipom, originalitou, alebo romantikou.

 

Náš tip: Staňte sa aj vy našim fanúšikom, prípadne požiadajte svojich kamarátov a rodinu, aby vás svojim hlasom podporili!

 

3. Finále!
Od 1. júla do 14. júla uverejníme 3 fotografie s najvyšším počtom hlasov v upútavkach na našom portáli. Pár na fotografii, ktorý v pripojenej diskusii zožne v záverečnom hlasovaní od diskutujúcich najväčší úspech, získava víkendový romantický pobyt v Chateau Földváry!

 

4. Vyhlásenie víťaza
15. júla bude v Aktualitách na portáli www.nevesta.sk oznámená víťazná dvojica (resp. majiteľ fotografie) ktorá získa poukážku na pobyt od Chateau Földváry.

 

Tešíme sa na vás a želáme veľa šťastia!

admin | 9.5.2010, 18:00