Súťažte s nami o svadobné alebo spoločenské šaty na mieru

Každá žena chce vyzerať vo svoj svadobný deň neodolateľne. A nie je to len tak, z rozmaru... Je totiž naozaj ťažké a psychicky veľmi náročné byť zrazu stredobodom pozornosti najbližších a okolia a pritom sa cítiť dokonale a rozdávať žiarivý úsmev. Prvé slovo, ktoré ma v tejto súvislosti napadlo, je obrovská tréma. Pred svadbou sa snáď žiadna nevesta nevie ubrániť strachu, či jej šaty dokonale sadnú („do kelu, veď som si ich viackrát skúšala!“), či si ich v salóne vyzdvihne čisté a voňavé („ak nie, čo budem na poslednú chvíľu robiť?“), či budú nepoškodené („hmmm, musela som si ich rezervovať pár mesiacov vopred, ktovie, koľko neviest ich malo predo mnou...“).
esaty_svadobne_saty

Spolu s elektronickým obchodom eSaty.sk vám prinášame fantastickú májovú súťaž, v ktorej môžete zahnať podobné obavy a vyhrať poukaz na nákup svadobných alebo spoločenských šiat z ich kolekcie. Pripraví vám ich na mieru a podľa vašich predstáv šikovný tím spoločnosti eSaty.sk.

 

Ak práve organizujete vašu svadbu (čo vám ako ex-nevesta s nostalgiou trochu závidím :-), chodíte po všetkých salónoch vo vašom okolí, sedíte hodiny nad počítačom v snahe objaviť tie vhodné šaty pre vás, môžem vám s radosťou odporučiť našu súťaž!

 

Že nie? Ešte na vydaj nepomýšľate a svadobné šaty sa vám do skrine nehodia? Nevadí! Súťažte od 4. mája do 6. júna 2010 a vyhrajte pre seba spoločenskú róbu, ktorú na najbližšom plese, svadbe alebo stužkovej určite oceníte!

 

Ak splníte všetky podmienky súťaže, budete zaradení do zlosovania. Jedného výhercu alebo výherkyňu vylosujeme 7. júna o 10.00 hod. a jeho meno zverejníme na portáli nevesta.sk

 

Ak sa tou šťastnou výherkyňou stanete práve vy, čaká na vás poukaz na nákup krásneho, nového a kvalitne prepracovaného modelu svadobných alebo spoločenských šiat z bohatej kolekcie internetového svadobného salónu eSaty.sk podľa vášho vlastného výberu. Samozrejme, výhercom môže byť aj muž, ktorý môže výhru získať pre svoju snúbenicu :-). Výherný poukaz je platný do 31. 12. 2010.

 

svadba_floraVedeli ste, že dnes si už za cenu niekdajšieho požičovného môžete kvalitné svadobné šaty aj kúpiť?

 

Svadobný salón na internete eSaty.sk vám ponúka všetky modely v konfekčných veľkostiach 32-58, s vlečkou alebo bez vlečky a v jednej zo 45 farieb v ponuke!

Môžete si vybrať rôzne strihy, materiály, aplikácie a ozdoby - taft, šifón, tyl, satén, krajka, ručná výšivka, perličky, korálky, kamienky...  

Každý týždeň sa ponuka na webe rozširuje a dopĺňa o nové modely a doplnky.

 

Obchod eSaty.sk má výbornú ponuku aj pre dievčatá a ženy, ktoré nemajú celkom konfekčnú postavu: šaty im pripraví na mieru.

 

A ešte niečo: ak by ste si neboli istí, či vám šaty sadnú, alebo by ste sa chceli o všetkom presvedčiť na vlastné oči, navštívte salón WEDA v Stupave na Marcheggskej ulici 2. Naozaj to stojí za to! 

 

 

Držím vám pri výbere tých "vašich vysnívaných" palce!
  

Foto: kolekcia eŠaty.sk

eva  | 4.5.2010, 07:00

Fotogaléria

eSaty_cindyeSaty_diane_IeSaty_diane_2eSaty_diane_3eSaty_evaeSaty_eva_2eSaty_chantaleSaty_linda_beSaty_elizaeSaty_cindyeSaty_diane_IeSaty_diane_2eSaty_diane_3eSaty_evaeSaty_eva_2eSaty_chantaleSaty_linda_beSaty_elizaeSaty_cindyeSaty_diane_IeSaty_diane_2eSaty_diane_3eSaty_evaeSaty_eva_2eSaty_chantaleSaty_linda_beSaty_elizaeSaty_cindyeSaty_diane_IeSaty_diane_2eSaty_diane_3eSaty_evaeSaty_eva_2eSaty_chantaleSaty_linda_beSaty_elizaeSaty_cindyeSaty_diane_IeSaty_diane_2eSaty_diane_3eSaty_evaeSaty_eva_2eSaty_chantaleSaty_linda_beSaty_elizaeSaty_cindyeSaty_diane_IeSaty_diane_2eSaty_diane_3eSaty_evaeSaty_eva_2eSaty_chantaleSaty_linda_beSaty_elizaeSaty_cindyeSaty_diane_IeSaty_diane_2eSaty_diane_3eSaty_evaeSaty_eva_2eSaty_chantaleSaty_linda_beSaty_elizaeSaty_cindyeSaty_diane_IeSaty_diane_2eSaty_diane_3eSaty_evaeSaty_eva_2eSaty_chantaleSaty_linda_beSaty_elizaeSaty_cindyeSaty_diane_IeSaty_diane_2eSaty_diane_3eSaty_evaeSaty_eva_2eSaty_chantaleSaty_linda_beSaty_eliza