Vyhrajte vaše vlastné svadobné alebo spoločenské šaty na mieru!

Snívate o nádherných svadobných šatách, s ktorými sa po svadbe nechcete rozlúčiť? Chcete mať šaty, ktoré budete mať oblečené naozaj len vy? Ešte vám v žiadnom salóne nič nepadlo do oka? Alebo ste si nestihli vybrať vaše „popolnočné“? Lámete si hlavu nad tým, aké šaty si ako družička oblečiete? Nič to, máme pre vás úžasný darček - čítajte ďalej a vyhrajte svoje svadobné alebo spoločenské šaty na mieru!
svadobne_saty_esaty

Milé nevesty, družičky, milovníčky plesov, milí ženísi!

Máme tu pre vás májovú súťaž o darčekový poukaz na kúpu svadobných alebo plesových šiat. 
Túto krásnu výhru venoval do súťaže elektronický obchod eSaty.sk, Vaše svadobné a spoločenské odevy na internete, ktorý ponúka veľký výber svadobných a spoločenských šiat priamo na mieru až v 45 farebných odtieňoch! Tie svoje vysnívané si z nich určite vyberiete. 

 

Ak sa chcete dozvedieť detaily o šatách, celej ponuke obchodu eSaty.sk a o tom, čo vás čaká, ak výhru získate, prečítajte si náš článok

 

Biele alebo krémové? Hladké, jednoduché, nariasené? Saténové, tylové, taftové, šifónové, korzetové, krajkové, na ramienka alebo bez?

svadba_eva_i

Sme zvedaví, aké šaty sa vám páčia. Preto vás pozývame na virtuálnu prehliadku svadobných a spoločenských šiat do elektronického obchodu eSaty.sk a do diskusie na našom portáli.

Vítané sú budúce aj bývalé nevesty, kamarátky, družičky, a samozrejme aj ženísi, ktorí môžu prezradiť, v ktorých šatách by svoju vyvolenú radi videli pred oltárom. Šťastie sa možno usmeje práve na nich a pre svoju snúbenicu vyhrajú na mieru šité svadobné šaty.

Čo musíte pre výhru urobiť?:

  1. Prihlásiť sa od 4. mája do 6. júna na portáli www.nevesta.sk
  2. Prezrieť si kolekciu svadobných a spoločenských šiat v elektronickom obchode eŠaty.sk a vybrať si model, ktorý sa vám páči najviac (ktorý by ste si vybrali pre seba, alebo ktorý by ste radi videli na svojej snúbenici)
  3. Zapojiť sa do diskusie v Diskusnom fóre na tému „Ktoré svadobné alebo spoločenské šaty by ste si vybrali?“. V diskusii uvediete názov modelu, ktorý sa vám páči najviac a môžete aj zdôvodniť, prečo.


Náš tip:

- čím viac budete diskutovať, tým väčšiu šancu na výhru máte (jeden diskusný príspevok má totiž hodnotu jedného hlasu).

- ak sa stanete fanúšikom portálu nevesta.sk na facebooku, zdvojnásobíte si tak počet svojich hlasov (naši súčasní fanúšikovia získavajú dvojnásobný počet hlasov automaticky pri splnení ostatných podmienok)

 

Oficiálne pravidlá súťaže si môžete prečítať tu

 

Želáme vám veľa šťastia!

 

Foto: kolekcia eSaty.sk

admin  | 4.5.2010, 07:00