Láska v roku 2010

Najlepšie je vždy začať od začiatku. Tak teda poďme na to! Sme na mieste, ktoré je svojím názvom, zámeraním aj cieľom spojené s láskou. Samozrejme, že pri vyslovení slova nevesta vám zrejme napadnú ďalšie slová ako krása, ženích, biele šaty, svadobná torta, či slzy dojatia, ale s najväčšou pravdepodobnosťou by nič z toho nebolo, ak by nebola - láska.

A práve tu, na portáli Nevesta, sme preto, aby sme si o láske pokecali, tak ako to my ženy máme rady, aby sme sa o ňu a zážitky s ňou spojené podelili, aby sme sa pripravili na ten významný deň, ktorým sa láska pečatí, inšpirovali sa, ako sa v láske, tejto dôležitej životnej disciplíne zlepšovať a vyhrávať, a občas sem možno zavítame aj vyzistiť, čo a ako robiť, aby nás muži ešte viac milovali. Láska tu jednoducho bude vždy s nami - stačí len kliknúť. A ak ste to urobili práve teraz, keď sa datuje rok 2010, možno si kladiete rovnaké otázky ako ja. Ako to s mojou láskou v tomto roku bude? Praje rok 2010 láske? Je to dobrý rok na závažné rozhodnutia, ako je napríklad odpoveď áno nad škatuľkou so žiariacim prsteňom? Možno ste toto áno už povedali a teraz si kladiete otázku - je toto dobrý rok na vykročenie k oltáru? Jednoducho, je rok 2010 dobrý pre nás, budúce, potenciálne a plánované nevesty? Pozrime sa mu teda na zúbky.

Podľa numerológov to s týmto rokom vôbec nie je zlé. Jednotka je predstaviteľka iskry života a mužského principu a dvojka číslom duality a ženského principu, šťastné číslo - keďže sa hovorí, že dobré veci prichádzají vo dvojiciach. To znie fajn. Keď si tieto čísla ešte spočítame, dostaneme číslo tri, ktoré má vraj pozitívne vibrácie a je znamením viery, nádeje a lásky. Čo viac si môžeme priať?

Veštkyne majú na vec tiež svoj názor. Vraj budeme všetko prežívať naplno a zväzky uzavreté v tomto roku prežijú krst ohňom, čo znamená, že vydržia iba tie naozaj pevné a naplnené láskou. Túto prognózu môžeme brať ako výzvu - nezabúdať na to nadôležitejšie a ako povedal niekto múdry - milovať, milovať, milovať!

Karty hovoria tiež niečo podobné. Rok 2010 je podľa tarotu pod vplyvom karty Cisárovná, ktorá je symbolom lásky a plodnosti, sľubuje dovŕšenie cesty či plánu, svadbu, deti a spoločný život. V tomto roku posilní našu potrebu ujasniť si, čo je v citovej oblasti pre nás podstatné, pochopiť citové potreby iných, ale i seba, a naplniť ich. 

Ak na karty, veštkyne a hranie sa s číslami veľmi nie ste, čo tak skúsiť východné filozofie? Podľa čínskeho horoskopu ovládne rok 2010 znamenie Tigra. Žeravá vášeň sa stretne s chladom ocele a táto kombinácia prinesie energiu začať nejakú činnosť a odhodlanie doviesť ju až do konca. Tento rok vraj bude živelný, akčný, nebude chýbať rýchly spád, odvaha a adrenalín. Ak teda považujete svadbu za jedno velké akčné dobrodružstvo, možno ste práve zajasali.

 

Ak však nad čínskymi teóriami pochybovačne dvíhate obočie, mám tu pre vás posolstvo až z ďalekého vesmíru. Podľa astrologických predpovedí bude pre väčšinu ľudí na tejto planéte rok 2010 veľmi šťastný, naplnený novými rozhodnutiami a veľkými životnými krokrmi. Svoj astrologický obraz má tento proces vo vstupe futuristických planét Jupitera a Uránu do znamenia Barana, symbolu nového začiatku.

Nestačilo? Tak ešte pridám šamanskú predpoveď - nasledujúci rok bude presne taký, aké sú naše zámery. Ako hovorí známe porekadlo, šťastie bude priať odvážnym.

Uff! Veľký vstupný prehľad máme za sebou. Vzťah, manželstvo, svadba preskúmaná do poslednej bunky - môže sa pristúpiť k operácii. Ale, aj tak všetky veľmi dobre vieme, ako to nakoniec dopadne. Presne tak, ako vždy aj s mužmi. Mohli nám odborníci na vzťahy, pároví analytici, rodičia aj kamošky hovoriť, že by sme si mali nájsť takého či onakého, s takými či onakými vlastnosťami alebo vzhľadom - aj tak sme si urobili podľa seba, lepšie povedané, podľa svojho srdca. Jedného dňa sa proste objavil on, a my sme sa jednoducho, bez veľkých výpočtov a stratégií, zamilovali. A tak to bude aj s láskou, a s tým veľkým krokom, ktorý sa z lásky rozhodneme urobiť...
Áno! Keď to budete chcieť, tak to proste urobte. Kdekoľvek a kedykoľvek. Bude to ten najlepší dátum, pretože to jednoducho bude váš najkrajší deň.
Na lásku je predsa vždy správny čas - a aj rok. 

 

Veľa dobrých rozhodnutí a lásky vám v roku 2010 želá
Iva

Iva  | 26.2.2010, 15:20