Svadba Veroniky & Viktora: Láska z Instagramu

Moje stretnutie s nevestou Veronikou má nádych nostalgie – pri konvičke horúceho čaju mi totiž so záujmom a s iskrou v očiach porozprávala, ako jej sociálna sieť Instagram v jednom okamihu obrátila život... K tomu najlepšiemu. Ako v rozprávke. A z celého rozprávania usudzujem, že svoju svadbu by si zopakovala aj 1000-krát. Vždy s tým istým mužom jej života.
web_titulka_veronikaviktor_820_hires

Sociálne siete už nie sú len komunikačný kanál, ale ovplyvňujú život mnohým. Niektorým viac, iným menej, a sú aj takí, ktorí vďaka nim našli lásku svojho života. Veronika je práve jednou z tých, ktorej Instagram poriadne zamiešal karty a v rozhovore s Katkou Mikulcovou o tom podrobne porozprávala:

Viktor sa ma 13. 11. 2016 v správe na Instagrame spýtal, kde by ma mohol stretnúť, a pridal do správy aj štyri emotikony – štvorlístok, sloníka, jin a jang a hviezdičky. Tie používame dodnes. (Úsmev.) Hneď mi padol do oka, a tak som mu napísala, že ak ma chce stretnúť, nájde ma na východe, kde ho pohostím chlebom a soľou,“ spomína Veronika a zároveň s úsmevom dodáva, že po týchto slovách a po prezretí celého profilu si Viktor myslel, že je z Ameriky, lebo sa vraj nepodobá na Slovenku. Povestná iskra už v tom momente preskočila... Aj keď iba taká „virtuálna“. Dva týždne si takmer neustále telefonovali, niekedy aj osem hodín vkuse, a dohodli sa na stretnutí... 

web_veronikaviktor_137_hires


Celý príbeh o svadbe Veroniky & Viktora si môžete prečítať v online časopise Nevesta:





PS: Veroniku nájdete aj na Instagrame, jej profil nájdete pod #veronika.rajek

Foto: Roman Pinček
Eva Grznáriková | 2.1.2020, 16:30