Čítajte nové číslo online časopisu Nevesta - Special Edition 2020!

Na prelome starého a nového roku pre vás na svet uvádzame ďalšie vydanie, a to hneď s niekoľkými krásnymi editoriálmi svadobných šiat, viacerými výnimočnými miestami na svadbu, profesionálnymi dodávateľmi a perfektnými tipmi! Chcete vedieť viac? Kliknite na článok!
web_1_2019_titulka

Želáme vám, aby ste spolu s novoročnými predsavzatiami a plánmi s radosťou objavovali krásne svadobné modely, inšpirácie na svadbu či profesionálnych dodávateľov - a že ich je naozaj v časopise mnoho!





web_1_2019_titulka


Každý rok žijeme súťažou Tvár nevesta.sk s Mary Kay a inak to nebude ani v Novom roku 2020! 

Na obálke môžete totiž vidieť Patríciu Gregovú, víťazku ročníka 2019. 







Čítajte nové vydanie online časopisu Nevesta: 









Editorial


eva_online_casopis_uvodnikPráve listujete vydanie, ktoré sme nazvali “special”. Je to totiž číslo, venované práve vám, milé nevesty, ktoré sa budete vydávať v krásnom roku 2020! Viem, že téma, ktorá vás úplne pohltí, sú svadobné šaty a ich výber. Budete hľadať ten najkrajší model a keď ho už konečne objavíte, na nasledujúcej stránke či obrázku objavíte ešte krajší. Rovnako to bude s obrúčkami, miestom na svadbu, svadobný fotografom či témou svadobnej výzdoby. Keďže skúsenosť je neprenositeľná, dávať múdre rady nie je vôbec  namieste, a hlavne, bude to vaša svadba podľa vašich predstáv a vašich pravidiel. No myslite na to, aby ste si vybrali také šaty, výzdobu, či svadobné obrúčky, ktoré chytia za srdce vás a vášho partnera. Len tak budete na svadbe žiariť šťastím a spokojnosťou. A ja mám veľkú radosť, že sa vám naša Nevesta pri vašom hľadaní stala priateľkou. A ktovie, možno vás inšpirujeme, prihlásiť sa hneď teraz do nového ročníka súťaže o titulku, Tvár nevesta.sk s Mary Kay 2020. Ak áno, budeme sa nesmierne tešiť! 






Eva Grznáriková | 31.12.2019, 23:00