Lákavá 2. cena súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay je tu! Už si sa zapojila aj Ty?

2. cena súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay je perfektná! Praktické štetce predsa nesmú chýbať v žiadnej kozmetickej taštičke. A k nim patrí aj kvalitný rúž, špirála či opojná toaletná voda, ktorá dodá vašej každodennej vizáži dokonalú voňavú bodku. A to ani zďaleka nie je všetko! Zapoj sa do súťaže ešte dnes, pretože šancu vyhrať má každá!
titulka


Značku Mary Kay sme si zamilovali. Je inovatívna, hravá, pestrá a neustále nás prekvapuje novými a kvalitnými novinkami. Niekoľko z nich je aj súčasťou 2. ceny súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay. 



Výherkyňa získava tieto ceny:


1. Kolekcia Satin Body™

Nová kolekcia Satin Body™ dodáva pokožke zamatovo jemný pocit. Každý prípravok zahalí vašu pokožku jemným bozkom výživného bambuckého masla a povzbudí vaše zmysly vďaka osviežujúcej vôni bieleho čaju a citrusov. Vďaka tejto novej kolekcii Satin Body™ bude pokožka vyživená hydratovaná a jemná na dotyk.

2. Kolekcia štetcov

Kolekcia štetcov obsahuje dômyselné nové tvary, vďaka ktorým si ľahšie osvojíte majstrovské techniky líčenia. Štetec na púder vám vďaka svojmu precíznemu zaobleniu umožní v priebehu okamihu bezchybne naniesť jemnú vrstvu podkladu. Či už chcete mať neutrálne alebo dymové líčenie očí, akýkoľvek štýl bude dokonalý vďaka trom inteligentným štetcom na očné tiene, ktoré vám pomôžu tiene ľahko nanášať, rozotierať aj ohraničovať. Využiť môžete aj štetec na lícenku pre sebavedomé zvýraznenie.

Mary Kay Kolekcia štetcov

3. TimeWise® Mikrodermálna kolekcia Plus

S touto sadou získate okamžité prínosy vylepšenej mikrodermabrázie, teraz obohatené o sérum redukujúce póry. Prípravky kolekcie zlepšujú štruktúru pokožky a viditeľne menia jej vzhľad, čím vytvára bezchybne vyzerajúcu pleť. Už po jednom použití sú jemné linky menej nápadné a póry sa zdajú byť menšie. Vhodná na všetky typy a tóny pleti.

4. Lash Love™ Maskara

Rozmaznávajte svoje oči maskarou, ktorá zvýrazňuje, chráni, dodáva štyrikrát väčší objem a zanecháva prirodzený vzhľad. Ohybná a tvarovaná kefka riasy rozčesáva a oddeľuje.

5. Gélový pololesklý rúž

Dlhotrvajúci rúž, ktorý nevysušuje pery. Nádherne vyplní línie pier, príjemne sa nosí a poskytuje jemnú starostlivosť. Odtiene majú vysoký obsah pigmentov a dodávajú intenzívnu farbu, ktorá vydrží. Optické častice rozptyľujú svetlo a odvádzajú pozornosť od drobných nedostatkov. Pery si uchovávajú jemnosť a vláčnosť po celý deň. Vďaka priehľadnému okienku na uzávere ľahko nájdete svoju obľúbenú farbu v plnej kabelke i v zásuvke s kozmetikou.

6. Odličovač očí

Jemne odstraňuje očné líčenie vodoodolnej maskary, bez toho aby poškodzoval citlivú pokožku v oblasti očí. Zloženie nezanecháva mastnú pleť. Jemne odstraňuje očné líčenie vrátane vodoodolného. Dlhodobo patrí medzi najobľúbenejšie a najpredávanejšie produkty značky Mary Kay.

7. Eau So Cute™ Toaletná voda

Jedinečná vôňa plná radosti so sladkými kvetinovými tónmi, ktoré doznievajú v krémovom nádychu. Zábavná. Originálna. Svoja. Mary Kay Eau So Cute ™ Toaletná voda je vôňa plná radosti, inšpirovaná modernou a spontánnou ženou. Je hravá, energická, veselá, temperamentná a štýlová. Rada trávi čas s priateľmi, skúša nové veci, smeje sa, počúva hudbu a baví sa.

Mary Kay: Odličovač očí


Hodnota 2. ceny: 276 eur

Ceny do súťaže venuje

logo_mary_kay_partner_black

Ako sa súťaže zúčastniť?

Čakáme na Tvoje fotografie! Viac podrobností v tomto článku: 

Chceš byť na titulke časopisu? Vyhraj súťaž Tvár nevesta.sk s Mary Kay 2020!





Katarína Mikulcová | 26.2.2020, 13:00