Tenista Rafael Nadal sa oženil! Jeho krásna manželka mala svadobné šaty značky Rosa Clará

V Monaku sa uplynulý víkend konala svadba tenistu Rafaela Nadala a jeho krásnej nevesty Mery Perellóovej. Svetlo svet zatiaľ uzreli iba dve svadobné fotografie, ale z oboch srší láska a spriaznenosť mladomanželov. Navyše nevesta mala na sebe krásnu róbu španielskej módnej značky Rosa Clará. Skvelá voľba, milá Mery!
titulka

Jednoduché, čisté a už na pohľad romantické. Nevesta bola po celý čas v kontakte s návrhárkou, ktorá jej vytvorila vysnívané svadobné šaty podľa predstáv. Živôtik s dlhými rukávmi bol ušitý z krásnej francúzskej čipky, inšpirovanej štýlom art déco, s jemnými vzormi a kvetinovými motívmi. Voľne spadnutá sukňa bola utkaná z hodvábneho krepu a jej súčasťou bola aj odopínateľná vlečka. Nevesta k šatám zladila aj elegantnú krémovú kyticu a účes, ktorý pozostával z jemne spustených vĺn, pričom časť vlasov bola vypnutá nahor.

Pár spolu randil neuveriteľných 14 rokov a vzal sa pred 350 hosťami. Na fotografii nižšie sa novomanželia objímajú v romantickej španielskej pevnosti La Fortaleza, ktorá bola postavená v roku 1540 a je klenotom Španielska. 



Foto:
instagram.com

Katarína Mikulcová  | 22.10.2019, 20:00