Svadobné šaty Zuhair Murad 2020: V objatí krásy prírodných prvkov

Chcete byť vo svoj veľký deň tá najkrajšia nevesta pod slnkom? Zuhair Murad vie, ako na to. On svoje nevesty doslova oblieka do krásy a bohatosti svojej tvorby. Hrá sa s geometrickými tvarmi, zbožňuje objem a jeho modely svadobných šiat už na pohľad vyzerajú zložito a opulentne. Nazdávame sa, že sú aj veľmi ťažké, ale ešte sme nemali možnosť si ich poťažkať. Možno raz... A bude to bezpochyby zážitok.
titulka

Zuhairova nevesta doslova kvitne pod záplavou čipky a krásnych 3D detailov. Nechýba jej lesk jemných kryštálikov či flitrov a zakaždým nás odzbrojí mimoriadnymi detailmi, ktoré vyrážajú dych. S nadšením sledujeme Zuhairovu prácu a s ešte väčšou radosťou sa o ňu s vami vždy delíme. 


1

Zuhair Murad: Zimná kolekcia na rok 2020

Bohato vyšívané svadobné šaty so sukňou v áčkovom strihu predstavuje Zuhair v nových rustikálnych odtieňoch, ktoré odrážajú krásy jesennej prírody: červenkastá, mäkká béžová či jemný odtieň zlatej, ktorá pripomína čerstvo zožaté pole obilia, v zvyškoch ktorého sa odrážajú lúče slnka. Siluety sú okázalé: naoko rozcuchané tylové šaty sú textúrované a vytvárajú dokonalý princeznovský efekt spolu s výšivkami a prehnanými taftovými aplikáciami či pernatými detailmi. Nechýba ani spŕška ligotavo žiariacich kryštálov. A ešte oveľa viac!

Nechajte sa unášať pohľadom na šaty hodné kráľovnej.


10

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Koniec uniformite pakistanských žien: Nech žije krása svadobných súprav!
Návrhárka Danielle Frankelová predstavuje nevestu s chlapčenskou dušou
Phuong My 2020: Krása vietnamskej nevesty
Inbal Dror: Pozor, prichádza anjelsky krásna nevesta!


11

12

13

14

15

16

18

19

20

21

22

3

4

5

6

7

8

Foto:
Zuhair Murad
Katarína Mikulcová  | 17.12.2019, 13:00