Zac Posen 2020: Svadobné šaty á la morská panna sú späť!

Ak ste zvedavé na snové svadobné šaty, ktoré sú na pohľad oslavou ženskej krásy, prekvapivé a pritom klasické, romantické, no zanechávajúce dojem nevídanosti a dokonalej hry strihov a detailov, klikli ste správne. Zac Posen vytvoril svadobné šaty, akoby utkaného z ľahkého vetríka. A pozor, ako jeden z mála návrhárov sa rozhodol znovu oživiť strih morskej panny!
titulka

Závratná kariéra mladého nadšenca módy

V roku 2000 sa preslávil šatami, ktoré navrhol pre modelku Naomi Campbell, a táto príležitosť mu zmenila život. V roku 2001 si zriadil ateliér v obývacej izbe svojich rodičov v New Yorku a postupne sa vypracoval na úspešného návrhára svetových celebrít. V nedávnej minulosti ho preslávil model večernej svadobnej róby pre britskú princeznú Eugenie, ktorá mala svadbu v roku 2018.


1


Zac Posen: Jarná kolekcia White One na rok 2020

Nielenže je 38-ročný americký módny návrhár známy vo svete špičkovej módy, no jeho meno sa spája aj so svadobným dizajnom. Keď princeznú Eugenie na svadbe zaodel do broskyňovo-ružových šiat s dlhými rukávmi, získal si kráľovský obdiv a skvelé recenzie. Nie je div, že značka Pronovias mu ponúkla možnosť navrhnúť kolekciu svadobných šiat, ktoré nesú príznačný názov White One. Tá obsahuje 20 nádherných modelov svadobných šiat s modernými siluetami, pričom návrhár všetku pozornosť venoval detailom. Zároveň na trh priniesol vysoko kvalitný dizajn v kombinácii s kvalitnými svadobnými strihmi za dostupnú cenu. Niektoré modely sa pýšia dramatickými siluetami, iné postavu doslova objímajú, ďalšie zdobí taftová sukňa ako z peny. 

Výsledný efekt je sexi, so štipkou elegancie a veľkou dávkou romantiky.


10

Ešte by vás mohlo zaujímať:

Koniec uniformite pakistanských žien: Nech žije krása svadobných súprav!
Návrhárka Danielle Frankelová predstavuje nevestu s chlapčenskou dušou
Phuong My 2020: Krása vietnamskej nevesty
Inbal Dror: Pozor, prichádza anjelsky krásna nevesta!


11

12

13

2

3

4

5

6

7

8

9

Foto:
Zac Posen
Katarína Mikulcová  | 9.12.2019, 12:00