Daalarna: Klenot maďarskej svadobnej módy

Predstavujeme vám maďarskú značku svadobných šiat, ktorá je naozaj výnimočná a nádherná. Stoja za ňou dizajnérka Anita Benes a obchodná a marketingová manažérka Viktória Somlói. Dvojica sa rozhodla ukázať svetu, ako môže byť romantická svadobná kolekcia niečím celkom originálnym, pretože tvorkyne uprednostnili rozmanitosť – a to nielen v materiáloch, ale aj líniách, farbách a detailoch. Pozrite si so zatajeným dychom aktuálnu zimnú kolekciu na rok 2019.
titulka

Kolekcia Whisper bola vystavená v New Yorku, kde si ju všimli aj poprední redaktori a šéfredaktori najlepších svadobných časopisov na svete. Stretla sa s veľmi pozitívnou spätnou väzbou (niet sa čomu čudovať) a každý z prítomných si zamiloval najmä romantickú auru svadobných šiat, pričom sa tešili z toho, že kolekcia nie je úplne klasická, ale celkom jedinečná. Presne preto zaujala aj nás. :)


2

Daalarna: Zimná kolekcia „Whisper“ na rok 2019

Predstavte si, že niektoré modely svadobných šiat sú zdobené laserom, iné zasa trojrozmernými kvetinovými a listovými motívmi, ktoré v New Yorku zaujali najmä európskych a austrálskych návštevníkov. Kupujúci z Paríža, Londýna a Melbourne boli očarení sviežosťou a modernosťou kolekcie. Páčilo sa im, ako vyčnieva z radu tradičnejších svadobných šiat. Americkí záujemcovia uprednostňovali tie modely, pri ktorých je zaručené, že sa budú predávať, a teda boli menej odvážne, pokiaľ išlo o strihy a materiály. (Aké paradoxné, nemyslíte?) Viktória a Anita sa zhodli, že si svadobné šaty nevedia predstaviť bez čipky a tylu. Na svadobnom trhu sa však objavuje aj odvážnejší výber materiálov a spolu s nimi prichádzajú aj nové riešenia, ako napríklad pláštiky s kapucňou a mnoho ďalších inovácií. Svadobné šaty z najnovšej kolekcie sú naozaj zasnené, romantické a éterické. Vrch šiat sa pýši špeciálnymi detailmi, ku ktorým sa perfektne hodí ľahučká vejúca sukňa. Z fotografií je zrejmé, že jemný vetrík sa pohral takmer s každým modelom svadobných šiat. A ten „pohyb“ im veru veľmi pristal...

Vo svoj veľký deň môžete byť s radosťou stredobodom pozornosti, lebo značka Daalarna dokáže splniť všetky očakávania neviest. Presvedčte sa!


3

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Inbal Dror: Pozor, prichádza anjelsky krásna nevesta!
Návrhárka Danielle Frankelová predstavuje nevestu s chlapčenskou dušou
Phuong My 2020: Krása vietnamskej nevesty
Svadobné šaty Lela Rose 2020 v duchu minimalistickej a čistej estetiky


4

5

6

7

8

9

10

11

13

14

15

16

Foto:
Daalarna
Katarína Mikulcová | 12.11.2019, 14:30