Inbal Dror: Pozor, prichádza anjelsky krásna nevesta!

„Nevesta by sa mala vo svojich šatách cítiť ako hviezda. V deň svojej svadby by mala byť ikonickou nevestou v očiach svojej rodiny, priateľov aj v očiach svojho vyvoleného,“ povedala na margo najnovšej zimnej kolekcie na rok 2020 návrhárka Inbal Dror. Jej šaty sú ušité pre anjela, ktorý šíri okolo seba lásku a nevysloviteľnú krásu. Šumivé, trblietavé a strieborné výšivky nádherne zvýrazňujú telo nevesty, zatiaľ čo čelenky, na prvý pohľad pôsobiace ako korunky, krásne dotvárajú anjelský vzhľad.
titulka

Izraelská módna návrhárka každý rok ohúri svet svojimi ultra ženskými, romantickými a v detailoch výraznými svadobnými šatami. V roku 2018 Inbal kládla dôraz na krivky nevesty a štruktúru ženského tela. Svadobné šaty doslova prekypovali ženskosťou. Tie na rok 2020 nebudú v ničom zaostávať, no prinesú aj niečo navyše...


10

Inbal Dror: Zimná kolekcia na rok 2020

Inbal sa snažila o inováciu svojich doterajších siluet, a tak v kolekcii môžeme vidieť bohémske a šik svadobné modely, asymetrické strihy, vejúci šifón a vyšívané tylové šaty s oddeliteľnou vlečkou, ktorá pripomína anjelské krídla (viď obrázok hore). Krásne svadobné šaty majú aj veľké množstvo sexi detailov – číre materiály, trblietavé akcenty, dramatické siluety a flitrové detaily – to je lákadlo pre nevesty, ktoré nemajú rady uhľadenosť a strohosť, ale uprednostňujú dych vyrážajúcu originalitu svadobných šiat. Neprehliadnuteľným doplnkom sú svadobné korunky, ktoré si určite zamilujete. 

Inbal posúva svoje limity tým správnym smerom, a tak môžeme v každej sezóne obdivovať krásu jej tvorby.


11

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Alexandra Grecco 2020: Svadobné šaty inšpirované Parížom
Svadobné šaty Lela Rose 2020 v duchu minimalistickej a čistej estetiky
Phuong My 2020: Krása vietnamskej nevesty
Reem Acra 2020: Svadobné šaty s dotykom božskej inšpirácie


12

13

14

15

2

3

4

5

6

7

8

9

16

Foto:
Inbal Dror
Katarína Mikulcová  | 14.10.2019, 13:00