Krok za krokom ku kráse #6: Starostlivosť o pleť so Skinvigorate Sonic™ od Mary Kay

Keď sa mi do rúk dostane produkt alebo prístroj s výnimočnými vlastnosťami, veľmi rýchlo sa stane obľúbencom v mojej kozmetickej rutine. Inak to nebolo ani s novinkou od značky Mary Kay, ktorú som niekoľko týždňov testovala – čistiacou a masážnou hlavicou na tvár Skinvigorate Sonic™. Už prvý večer som si obe hlavice zamilovala a povýšili moju večernú rutinu na malú wellness chvíľku. A pocit dokonale čistej a napnutej pleti na seba nenechal dlho čakať.
titulka

Dve novinky = dva dokonalé kozmetické zážitky

Poďme pekne poporiadku. Značka Mary Kay prišla v lete s novinkou v podobe čistiacej kefky s novou a vylepšenou sonickou technológiou, ktorá spočíva v tom, že v priebehu niekoľkých sekúnd vyčistí upchaté póry a odstráni nečistoty, kožný maz a mejkap vrátane jemných prachových častíc oveľa účinnejšie ako ručné umývanie. Počas minútového čistenia zvládne 200+ sonických kmitov, vďaka čomu skvele vyčistí aj ťažko dostupné miesta tváre a zaistí vám pocit rovnomernej čistoty pokožky. 

Mary Kay však chcela dopriať svojim zákazníčkam malú čerešničku na torte v ich každodennej rutine, a tak uviedla na trh aj novinku v podobe masážnej hlavice na tvár. Tá zaručuje viac ako 24 000 sonických mikromasáží v priebehu 2 minút a skvele rozotrie vaše obľúbené séra a krémy. Jeden prístroj tak môže v dvoch krokoch zmeniť vašu každodennú starostlivosť o pleť na okamih, na ktorý sa budete doslova tešiť a užijete si jeho dlhotrvajúce výsledky.




60 sekúnd k dokonale čistej pleti – skúsenosti so Skinvigorate Sonic™ čistiacou kefkou na tvár

Ako som už uviedla, sonická technológia a kefková hlavica na čistenie pleti sa spolu s mojím obľúbeným čistiacim prípravkom stali každodennými spoločníkmi pri večernej rutine. Postupovala som podľa pokynov vo videu (viď. nižšie), čiže 15 sekúnd som sa venovala oblasti čela, 15 nosu a brade a 15 sekúnd každému lícu. Neobišla som ani oblasť pod bradou, kam si každý deň aplikujem mejkap aj púder, aby na tvári nepôsobili ako maska. Po jednej minúte sa prístroj automaticky vypol a počas čistenia som si mohla prepínať 3 rýchlosti – jemnú, štandardnú a maximálnu, ktoré som si regulovala dotykovým tlačidlom. Už po prvých použitiach som si všimla, že moje póry boli čisté a pleť hladká, prekrvená a pripravená na aplikáciu ďalších prípravkov. Každý večer sa venujem trojfázovému čisteniu pleti. Najprv zmyjem mejkap jemnou masážou rukami s obľúbeným čističom. V druhom kroku použijem rovnaký čistič spolu s kefkou na čistenie od Mary Kay. V treťom kroku už len „doťuknem“ čistenie jemným čistiacim balzamom s kyselinou mliečnou na vyrovnanie pH pleti. Následne vytiahnem nadstavec čistiacej kefky a umyjem ho v horúcej vode. Tvár si jemne osuším uteráčikom a moja rutina pokračuje ďalej...




120 sekúnd v boji proti starnutiu – skúsenosti so Skinvigorate Sonic™ masážnou hlavicou na tvár

Masážnu hlavicu na tvár používam iba veľmi krátko, takže ešte nemôžem kompetentne posudzovať jej funkčnosť, no určite môžem zhodnotiť jej doterajšie benefity, ktoré som pri krátkodobom používaní zaznamenala. Prvým benefitom je nepochybne skutočnosť, že ide o príjemnú masáž celej tváre a krku, ktorá sa vám bude páčiť a o to viac sa budete večer tešiť do kúpelne. Ďalej sa postará o lepšie vstrebávanie sér a krémov, ktoré máte vo svojej rutine obľúbené. V tomto je naozaj vynikajúca, pretože eliminuje nepríjemný pocit lepkavej pokožky, napr. po aplikovaní kyseliny hyalurónovej či niacinamidu so zinkom. Zároveň som si všimla aj pocit vypnutej pokožky, ktorá už na pohľad vyzerá zdravo a pevne. Obvykle si tento masážny wellness doprajem večer po čistení, takže akonáhle dám dolu nadstavec s čistiacou kefkou, prichádza na rad masážna hlavica. V 2 minútach sa následne skrýva nevídaný pôžitok, ktorý si veľmi užívam a moja pleť tiež. S touto hlavicou sa odporúča dvojminútová masáž 1 x denne – krk 40 sekúnd, brada a spodná čeľusť 20 sekúnd, každé líce 25 sekúnd a čelo 10 sekúnd. 

Benefity v skratke:

- masáž pôsobí relaxačne a poskytuje príjemné psychické uvoľnenie po celom dni;
- uvoľňuje napätie v tvárových svaloch;
- podporuje prekrvenie pokožky;
- podporuje vstrebávanie produktov do pokožky, čím ju vyživuje;
- podporuje zdravý vzhľad pokožky;
- spevňuje pokožku, vďaka čomu sa vyhládzajú jemné linky.




Prístroj Skinvigorate Sonic™ s čistiacou kefkou a masážnou hlavicou nájdete na www.marykay.sk.

Mary Kay

Pozrite si video s postupom, ako používať čistiacu a masážnu hlavicu Skinvigorate Sonic™:



Ďalšie články zo série Krok za krokom ku kráse:

Krok za krokom ku kráse #1: Ružová voda – kozmetický grál s vôňou lásky
Krok za krokom ku kráse #2: Hydratovaná pleť s kyselinou hyalurónovou
Krok za krokom ku kráse #3: Niacinamid & zinok – tekuté zdravie vašej kože
Krok za krokom ku kráse #4: Príjemná exfoliácia s kyselinou salicylovou
Krok za krokom ku kráse #5: Tajomná a zázračná kyselina alfa-lipoová



Zdroj foto a textu:
marykay.sk

Video:
youtube.com
Katarína Mikulcová | 18.9.2019, 10:00