Jenny Packham:„Cool girl“ nevesta inšpirovaná tromi metropolami

Sledujeme stovky svadobných kolekcií, no práve dnes vám chceme predstaviť novú fantastickú kolekciu americkej dizajnérky Jenny Packhamovej, ktorá je elegantná, krásna a odzrkadľuje požiadavky nevesty „cool girl“. Tá chce na svojej svadbe niečo viac – moderné prvky, lesk a vzrušenie. Všetky tieto motívy ovplyvnili tri najromantickejšie mestá na svete – Paríž, Buenos Aires a New York. „Nevesta Jenny Packhamovej je medzinárodná, elegantná a informovaná. Jej štýl nie je možné jednoznačne definovať; jej vplyvy sú rôznorodé,“ uvádza dizajnérka. Ktoré z týchto vzrušujúcich miest odzrkadľujú váš štýl?
titulka
Pamätáte si ešte kolekciu svadobných šiat v štýle kovbojského Stredozápadu, ktoré Jenny navrhla na rok 2017? Už vtedy bola nekonvenčná a nebála sa svoje modely ozdobiť šperkami či divokými kvetmi. Do novej kolekcie pribudla aj aplikácia peria a ďalšie neprehliadnuteľné detaily, ktoré musíte vidieť!


1

Jenny Packham: Kolekcia 2020

Paríž

Šaty inšpirované mestom lásky sršia sentimentom, jemnou romantikou a noblesou v podobe padavých detailov pripomínajúcich morské vlny unášané vetrom. O túto scenériu sa postaral šifón, skladaný tyl a organza, ktoré zdobia romantické výšivky kvietkov a lesklých detailov. 

Buenos Aires

Vášnivé hlavné mesto Argentíny Jenny inšpirovalo svojou zmyselnosťou, vášňou, tancom a karnevalmi, pričom tieto nálady sa snažila vtesnať aj do svojich modelov. Základnými detailmi sú krep, sukne so siluetou morskej panny a odvážne výstrihy. Nechýbajú ani zložité ozdoby, ktoré dodávajú šatám spomínanú zmyselnosť.

New York

Jenny čerpala z elegancie a bohatstva centra Manhattanu. Objem sústredila v podobe štrosích pier pozdĺž spodného okraja svadobných šiat, ale aj ako ozdobu dekoltu cez plecia nevesty. Kryštálmi pokryté plášte zasa odrážajú sofistikovanosť Upper East Side. Na rozdiel od jemného romantizmu šiat inšpirovaných Parížom, sa newyorské modely javia byť pripravené na párty v meste, ktoré nikdy nespí. 


10

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Isabelle Armstrong: Inšpirované glam lookom 70. rokov
Viktor & Rolf: 70. roky a mužsko-ženský princíp vo svadobnej móde
Svadobné šaty Monique Lhuillier inšpirované bujnými talianskymi záhradami
Svadobné šaty Anne Barge v oáze modrého zátišia
Manu Garcia 2020: Svadobné šaty ušité z lásky


11

12

13

14

15

16

2

3

4

5

6

7

8

9


Katarína Mikulcová  | 11.9.2019, 15:00