Obľúbená svadobná vizážistka Dominika Bartošovičová sa vydala

Atmosféru svadobného dňa, na ktorom sa ako vizážistka podieľa, prežíva spolu s každou nevestou a ich spokojný úsmev je pre ňu najväčším poďakovaním. Minulú sobotu 3. augusta 2019 jej však vyčaril úsmev na perách jej vlastný svadobný deň, keď si povedala vzájomné ÁNO s dlhoročným priateľom Matúšom Kulichom. Celý deň bol plný emócií a lásky – nevesta a ženích doslova žiarili šťastím. A ako inak, Dominika si krásny svadobný mejkap vytvorila sama a bola z nej naozaj nádherná nevesta!
dominika_nevesta_titulka

Svadobný deň sa odohrával v Neco Estate Winery v Modre, kde sa na romantickom dvore plnom zelene najprv konal svadobný obrad. Po ňom sa hostia spolu s novomanželmi presunuli na svadobnú hostinu.



Nevesta mala oblečené rozprávkové svadobné šaty izraelskej značky Lili Bridals s nádherne vyšívaným korzetom, spadnutými ramienkami a voľne spustenou sukňou z ľahučkého materiálu. Účes pozostávajúci z jemných bohémskych vĺn zverila do rúk šikovnej Lucie Freund. O svojom svadobnom mejkape, ktorý si sama vytvorila, píše na svojom Instagrame: „Najdôležitejšie pri svadobnom mejkape je, aby ste sa vy, ako budúce nevesty, cítili prirodzene, krásne, samy sebou a mysleli na štýl, v akom sa celá svadba nesie. A potom si už len užiť jeden z najkrajších dní.“ My s Dominikou súhlasíme a vizáž v štýle éterickej víly-nevesty veľmi chválime!

V mene celej redakcie nevesta.sk želáme Dominike a Matúšovi krásny a láskyplný spoločný manželský život!





Foto:
súkromný archív Dominiky
Katarína Mikulcová | 9.8.2019, 14:30