Kreatívne inšpirácie na najkrajšiu výzdobu a dekorácie na svadbe

Plánujete svadbu a práve ste vo fáze, keď sa snažíte zistiť, v akom štýle a farbách ju zladíte? Klikli ste správne, pretože tento článok sa len tak hemží kreatívnymi tipmi a nápadmi na svadobné dekorácie a doplnky, ktoré dotvoria atmosféru vašej svadobnej hostiny. Internetový obchod www.svadobneinspiracie.sk už 8 rokov ponúka svojim zákazníkom široký sortiment svadobných doplnkov, výzdoby, dekorácií a ďalších svadobných náležitostí, ktoré z vašej svadby vyčaria tú najkrajšiu oslavu lásky. Inšpirujte sa úžasnými svadobnými nápadmi a nechajte vašu svadbu skutočne vyniknúť. Všetko čaro sa totiž ukrýva v detailoch – a čím sú jedinečnejšie, tým lepšie!
titulka

Keď sa pustíte do hľadania toho správneho štýlu a farieb, v ktorých bude odetý váš svadobný deň, položte si najprv dve základné otázky:

1. Čo nás charakterizuje ako pár? Spomeňte si na vaše prvé stretnutie, prvé rande, na svoje spoločné záľuby, na miesto, odkiaľ pochádzate alebo kde spolu žijete, a zapracujte tieto podrobnosti do predstavy vášho veľkého dňa. Nech sa váš naturel odzrkadlí vo farbách, doplnkoch, jednoducho v každom jednom detaile.
 
2. Ako by sme mohli potešiť svojich svadobných hostí? Kým svadba je v prvom rade o oslave vášho zväzku, je tiež aj o pohodlí a radosti vašich hostí. Buďte kreatívni a potešte ich napríklad zábavným fotokútikom s rekvizitami alebo možnosťou prispieť do vašej pamätnej fotoknihy. Deti určite nadchnú svadobné bublifuky či balóny. 

Ak už máte v týchto otázkach jasno, je čas nájsť všetko, čím by ste na svadbe navodili tú správnu atmosféru. V internetovom obchode www.svadobneinspiracie.sk nájdete svadobné dekorácie a výzdobu podľa vašich predstáv z pohodlia domova. Láka vás vintage svadba alebo rustikálny štýl s jeho typickými prírodnými detailmi? Aj dekorácie a doplnky, ktoré sú dominantou týchto svadobných trendov, nájdete v spomínanom e-shope. Ba dokonca všetky doterajšie poznatky a skúsenosti, ktoré súvisia s prípravou svadby, zhrnuli aj do tlačenej podoby svadobného sprievodcu s názvom „Môj svadobný plánovač – Naplánujte si svoju svadbu krok za krokom“. Ten môže budúcim nevestám pomôcť s organizovaním ich veľkého dňa, aby zvládli svadobné prípravy čo najjednoduchšie. Navyše na facebookovej stránke Svadobneinspiracie.sk nájdete aj rady, tipy a inšpirácie, vďaka ktorým sa môžete oveľa jednoduchšie orientovať v nekonečnom mori svadobných trendov. Inšpirujte sa tipmi na svadobnú výzdobu a dekorácie, aby mala každá jedna časť svadobného dňa svoje nezameniteľné čaro, a vdýchnite tak život vašej vysnívanej svadobnej vízii.




1


Svadobná výzdoba v štýle NATURAL

Vaša svadba bude skutočne nezabudnuteľná, keď z každého malého detailu vyplynie láska, pozornosť a šťastie. Je dôležité, aby sa všetky komponenty spojili v jednom jedinečnom štýle, no a ak sa rozhodnete pre svadbu v štýle natural, určite tomu prispôsobte aj tie najmenšie drobnosti: pozvánky, kvety, slávnostné ozdoby a dekorácie stolov, jedálne lístky, menovky, albumy, ale aj sladkosti a torty. Prírodný štýl dokonale interpretujú materiály, ako je juta, bavlnená čipka, drevo, mach či papier. Vo farbách dominuje biela, zelená a prírodné odtiene béžovej a hnedej. V internetovom obchode www.svadobneinspiracie.sk nájdete rôzne doplnky, bez ktorých si rustikálnu svadbu nevieme predstaviť. Každého hosťa už pri príchode do svadobnej sály môže očariť elegantná kniha hostí v hnedom prevedení, do ktorej môže vpísať svoje úprimné priania na adresu novomanželov. Deti isto potešia konfety v tvare srdiečka, nehovoriac o tom, aké milé prekvapenie môžete pripraviť pre svojich hostí v podobe symbolického darčeka ukrytého v škatuľke z kraft papiera, ktorú si môžete navyše aj sami dozdobiť. Prírodné dekorácie je možné použiť aj vtedy, keď plánujete svadbu vo vintage štýle, pre ktorý sú tiež typické rustikálne doplnky a materiály.


















p1


2

Svadobná výzdoba v štýle VINTAGE

Vintage svadba ešte stále patrí medzi obľúbené svadobné témy, lebo je klasická, elegantná a nadčasová. Je to bezpochyby svadobná téma, ktorá nikdy nevyjde z módy. Dýcha krásou a romantikou zašlých čias, čo sa odráža aj vo výbere svadobných doplnkov, v ktorých nesmú chýbať motívy kvetov, najmä klasických šípových ruží, vintage papierové girlandy a girlandy s kaligrafickými nápismi, ktoré môžu oživiť svadobnú výzdobu v sále, ale aj v exteriéri, napr. na dverách, zábradliach či vo vchode do svadobnej miestnosti. V e-shope nájdete aj levanduľové srdiečka pre svadobných hostí, ktoré môžu po svadbe použiť ako nádhernú vintage dekoráciu a ich vôňa im bude ešte dlho pripomínať váš svadobný deň. Snúbencov určite očaria vankúšiky na obrúčky v štýle vintage s jemnou čipkou, aplikáciami juty a ružičkami. Ak sa teda rozhodnete pre vintage svadbu, nezabudnite ju zladiť v púdrových farbách, a to v odtieňoch ružovej, fialkastej, žltej, marhuľovej či modrastej. Určite si zaobstarajte doplnky z prírodných materiálov, ako je juta, špagát alebo bavlnená a paličkovaná čipka. Nech vám ako inšpirácia slúži táto galéria e-shopu.


















p2


3

Dekoračné drobnosti na svadobnom stole od výmyslu sveta

V ponuke e-shopu nájdete naozaj všetko, bez čoho si neviete predstaviť výzdobu vašich svadobných stolov: svadobnú organzu, perličkové girlandy, dekoračné kamienky, servítky, plávajúce sviečky, ktoré večer navodia dokonalú atmosféru romantiky, svadobné menovky a mnohé ďalšie doplnky a dekorácie. V ponuke nás tiež zaujali lupienky ruží, ktoré môžete použiť nielen ako dekoráciu na svadobnom stole, ale aj na vytvorenie veľkého srdiečka na podlahe, v ktorom môže nevesta a ženích predviesť svoj prvý novomanželský tanec. Romantický nápad, nemyslíte? No a ak máte šikovné ruky, vytvorte si handmade svadobné menovky rovnako ako naša reálna nevesta Ivka (pozri foto TU). Budete potrebovať dekoračné drevené štipce (nájdete ich v rôznych farbách v e-shope) a veľa voľného času a chuti tvoriť. 




























4

Lákavý svadobný candy bar

Svadobná torta bez ozdôb – to si vôbec nevieme predstaviť! Internetový obchod www.svadobneinspiracie.sk ponúka krásne doplnky k svadobnej torte a zákuskom, ako napríklad vtipné postavičky na tortu, ale aj originálne zápichy do svadobnej torty, muffinov či svadobných cupcakes. A nie hocijaké! Okrem zápichov s postavičkami nevesty a ženícha ponúkajú aj sadu so psíkom, mačičkou, kvetinami a ozdobnou bránou. Takéto doplnky dodajú vašej svadobnej torte pravý šmrnc aj bez ďalších ozdôb. Ak ste však zástancom svadobnej klasiky, môžete si vybrať porcelánové postavičky, mnohé aj so žartovným dizajnom. Je nám jasné, že hostí, no najmä deti, nebudete musieť lákať, aby sa prišli pohostiť do vášho sladkého bufetu, ale určite ich potešia originálne nápisy na napichovacích kartičkách, ktoré môžete zapichnúť do zákuskov a iných sladkých dobrôt. Svadobný candy bar nikdy nebol taký pestrý a lákavý!

























5

Milé maličkosti, ktoré dotvoria atmosféru

V posledných rokoch sa stali na svadbách veľmi populárnymi fotokútik a fotobúdka, v ktorých vám váš svadobný fotograf spraví fotografie na počkanie. Táto milá atrakcia je spojená aj so zábavou a pózovaním s tými najrôznejšími rekvizitami, ktoré pre svojich hostí pripravia snúbenci. Internetový obchod ponúka aj takýto sortiment, a to napríklad čelenku s parohmi či svätožiarou, balóny s nápismi, vejáre a kartičky na fotenie s rôznymi motívmi, ktoré oživia tento druh svadobnej zábavy. Zároveň myslia aj na zábavu detí na svadbe, a preto v ich ponuke nechýbajú svadobné bublifuky v hravých prevedeniach s labuťami alebo v tvare svadobnej torty. Predstavte si romantický moment, keď v strede svadobného parketu tancujete váš prvý novomanželský tanec a všade naokolo stoja deti s úsmevom na tvárach a zaplavujú vás nekonečnou spŕškou bubliniek. Krása... Doprajte vašim hosťom, ale aj sebe naozaj originálnu zábavu!
















Foto:
svadobneinspiracie.sk

Katarína Mikulcová  | 29.7.2019, 10:00