Svadobné šaty Anne Barge v oáze modrého zátišia

Špecialitou návrhárky Anny Barge je kombinovať klasické a nové trendy v jeden dokonalý harmonický celok. Kolekcia na rok 2020 bude inšpirovaná južanským temperamentom a celá sa bude niesť v sviežej modernej atmosfére. Samotná návrhárka sa totiž riadi heslom, že trendy prichádzajú a odchádzajú, no klasické šaty vždy obstoja v skúške času. A pri pohľade na svadobné fotografie si nevesta aj o 20 rokov povie, že si vybrala správne.
titulka

Žensky krásne a elegantné svadobné šaty sú vždy špecialitou svadobnej dizajnérky Anny Barge. V jarnej kolekcii na rok 2017 sa zamerala na nevesty, ktoré túžia po romantických šatách. Tým nechýbala vzdušnosť a ľahkosť a, samozrejme, aplikácie čipky plnej kvetov, s ktorou Anna rada pracuje.


2

Anne Barge: Jarná kolekcia na rok 2020

S použitím tých najlepších tkanín, luxusných ozdôb a dychberúcej čipky vznikla kolekcia, v ktorej sa prelína pokojná romantika minulých čias a špičková sofistikovanosť súčasnosti. Na romantických svadobných šatách doslova kvitne aplikácia čipky posiata kvetmi. Čisté siluety zasa obopínajú telo nevesty a lichotia každej krivke. Prekvapením sú dramatické korzety šiat s výrazným detailom, napríklad v podobe objemných rukávov, sukne v strihu morskej panny či zložité výšivky, ktoré dodávajú celému vzhľadu nádych luxusu. 

Zasnívané detaily svadobných šiat na rok 2020 vzdávajú hold estetike Anny Barge a zároveň oslavujú dnešnú nevestu. 


4

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Papilio: Svadobné šaty, ktoré vyšli z plátna impresionistov...
Svadobné šaty Oscar de la Renta 2020: Dôraz na prirodzenosť
Svadobné šaty Galia Lahav 2020: Nevesta ako Alica z ríše divov
Vera Wang a jej hra s asymetriou svadobných šiat
Svadobné šaty Halfpenny London: Krása majstrovského diela v bielom


0

1

11

3

5

6

7

8

9

10

Foto:
vogue.com
Katarína Mikulcová | 11.7.2019, 10:30