Svadobné šaty Isabelle Armstrong: Inšpirované glam lookom 70. rokov

Veľa návrhárov čerpá inšpirácie v minulosti a návrhárka, ktorá pracuje pod pseudonymom Isabelle Armstrong, urobila to isté. Vo svojej jarnej kolekcii uskutočnila cestu naprieč časom a pristavila sa v 70. rokoch 20. storočia. Inšpirovala sa romantickým a divadelným štýlom historického mesta Luga v Španielsku. A tak vznikla kolekcia, ktorej nechýba lesk a glamour štýl zašlých čias.
titulka

Newyorská dizajnérka vlastným menom Remy Quinones miluje tvoriť svadobné šaty plné života, lásky a romantiky. V jarnej kolekcii na rok 2017 ukázala svoju zručnosť a celú zbierku spracovala s použitím jemných detailov, luxusnej čipky, ženských vzorov či laserom vyrezávaných kvetov. Čím prekvapí v roku 2020?



Isabelle Armstrong: Jarná kolekcia na rok 2020

Modernosť, fantázia a funkčnosť – tieto tri elementy sľubujú svadobné šaty Isabelle Armstrong. Kolekciu na rok 2020 tvorí 21 modelov, ktoré sú infúziou súčasných a tradičných trendov. Svadobné šaty v sezóne 2019 sú bohaté na zaujímavé detaily, ako sú balónové rukávy či trojrozmerné kvetinové výšivky. Isabelle sa pokúsila tieto trendy zmodernizovať a predviesť ich v novom svetle. Prináša inovatívne siluety s beztiažnymi, vznášajúcimi sa textíliami, vrstvenými kvetinovými motívmi a jedinečnými detailmi, ktoré sú inšpirované hybridnou goticko-románsko-neoklasicistickou katedrálou v španielskom meste Lugo, ktorá bola postavená v 12. storočí. Jej architektúra návrhárke úplne počarovala. 

Krásna galéria romantických svadobných šiat čaká na váš obdiv!


andrea

arabella


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Charlotte Mills: Svadobné črievičky s mincou pre šťastie
Papilio: Svadobné šaty, ktoré vyšli z plátna impresionistov...
Svadobné šaty Halfpenny London: Krása majstrovského diela v bielom
Svadobné šaty Victoria KyriaKides 2020: Tylová nádhera
Svadobné šaty Raquette: Bodka sem, bodka tam...


cecilia

frankie

freddie

freddie-2


josefina

lugo

macia

maxx

meadow

miko

neve

q

quiroga

quiroga-2

suzanna

suzanna-2

Foto:
Isabelle Armstrong
Katarína Mikulcová  | 14.8.2019, 15:00