Ej, bude to mladucha! Sledujte online svadobnú show

Poštová banka vám prináša svadobnú show, ktorá tu ešte nebola! Je zábavná, vtipná, poučná, ale aj trochu pravdivá a plná dobrých rád. Čo všetko rieši nevesta počas svadobných príprav? Pozrite si videá v hlavnej úlohe so Zuzanou Kubovčíkovou Šebovou a budúcou nevestou Ivanou Petrušovou, alias Sweet Lady Lollipop.
postova_banka_titl

Ej, bude to mladucha! 1. časť:

Čo sa spustí, keď sa rozhodnete vziať sa? Vlna nutných rozhodnutí… Svadba v kostole či na úrade? V hoteli či kaštieli? Koľko hostí? Aké svadobné šaty? A tak ďalej, a tak ďalej… Budúca nevesta Ivanka sa radí nielen so skúsenou svadobnou koordinátorkou, ale aj so Zuzkou, ktorá už má vlastnú svadbu za sebou. Video, ktoré by ste si mali pozrieť nielen nevesty!



Ej, bude to fešanda! 2. časť:

S budúcou nevestou, blogerkou SweetLadyLollipop Ivankou Petrušovou riešime ďalšie svadobné starosti, ktoré mnohokrát naši muži len ťažko dokážu pochopiť. Veď napríklad také šaty – na výber je veľmi veľa možností... Ako hovorí pani zo svadobného salóna: Model „torta“ či model „prvé sväté prijímanie“?  Druhý diel vtipnej svadobnej story od Poštovej banky!




Ej, bude to hostina! 3. časť:

Otázka nevesty Ivanky znie: Mám pozvať tetu – maminu sesternicu z druhého kolena??? Je svadba o pozývaní „tých, ktorí by sa inak urazili“, alebo je to VÁŠ DEŇ? Riešili ste aj túto dilemu? Pozrite si tretiu časť príbehu o príprave svadby jednej známej módnej blogerky od Poštovej banky, v hlavnej úlohe tentoraz... s tetou z Ameriky.




Ej, to bude nádielka! 4. časť:

„Čím viac hostí, tým viac darov!“ ALE aj „Čím viac hostí, tým väčší rozpočet!“ Nielen o hádzaní kytice, ale aj o tom, čo všetko treba ešte pre svadobných hostí zabezpečiť a ako sa to dá zvládnuť... Ách, ten zoznam sa zdá byť nekonečný! Pozrite si štvrtý diel našej minisérie od Poštovej banky o radostiach i starostiach jednej krásnej slovenskej nevesty v hlavnej úlohe so Zuzanou Kubovčíkovou Šebovou.

 



Ej, bude to paráda! 5. časť:

Tipy, ako ušetriť na príprave svadby... Šaty „z druhej ruky“ alebo „kamarát namiesto fotografa“? Niéééé! V každom prípade, niektoré nápady a tipy od svadobnej koordinátorky Veroniky a Zuzany Kubovčíkovej Šebovej sa určite zísť môžu, pokiaľ chcete šetriť rozumne. No myslite na to, že by to nemalo dojem z vašej svadby pokaziť:



Ej, bude to ženba! 6. časť:

Šiesta časť našich svadobných príbehov odhalí, koľko bude stáť svadba Ivanky, ktorá plánuje pozvať 75 hostí! Čo myslíte? Do akého svadobného rozpočtu sa vmestia? Nielen o peniazoch, ale aj o tréme pred oltárom neveste Ivanke poradí hoerečka Zuzana Kubovčíková Šebová, ktorá sa pred časom sama vydávala: 




Ej, bola to mladucha! 7. časť:

Aj vám je ľúto, keď niečo pekné končí? Toto je posledná časť vtipných príbehov o starostiach nevesty. Táto kampaň s Poštovou bankou sa nám naozaj páčila! 






Zdroj:
YouTube/Poštová banka
eva | 27.5.2019, 15:00