Ružová mení životy – charitatívny produkt Mary Kay na rok 2019 je Lash Intensity™ Maskara

Každý deň sa nám ponúka mnoho príležitostí, pri ktorých aj maličkosť môže predstavovať veľký dobrý skutok. Spoločnosť Mary Kay už mnoho rokov mení životy žien a detí po celom svete svojimi charitatívnymi projektami. V tejto tradícii môžete pokračovať spolu s ňou.
titulka_mk

DVOJNÁSOBNÝ OBJEM, DVOJNÁSOBNÁ RADOSŤ. 

V období od 16. 5. do 31. 12. 2019 prispieva Mary Kay v Slovenskej republike sumou 0,70 € z predaja každej Lash Intensity™ Maskary. Vyzbieraná čiastka bude venovaná občianskemu združeniu Orin Panacea – priatelia detskej onkológie.

lashintensitymascara

Lash Intensity™ Maskara

od Mary Kay prináša úchvatný objem a neodolateľnú dĺžku rias. Vďaka špeciálne navrhnutej asymetrickej kefke s technológiou Double-Impact™ dodáte zvýraznenie každej riase intenzívnou čiernou farbou. Zloženie maskary je obohatené o provitamín B5, ktorý riasy ochráni a posilní ich štruktúru. Lash Intensity™ Maskara obsahuje tiež zvláčňujúcu zlúčeninu mastných kyselín, u ktorej je dokázané, že vo vode viaže 170 % svojej hmotnosti a pomáha zabrániť lámaniu rias pri odličovaní. Dosiahnete tak hustejší a výraznejší vzhľad rias a zároveň im dodáte vyživujúcu starostlivosť. 

lashintensitybrush

Špeciálna dvojzónová kefka Double-Impact™ je navrhnutá pre docielenie väčšieho objemu a precízne rozčesanie rias. Krátke štetinky umožňujú nanesenie presného množstva pigmentu, pričom dlhšie štetinky rozčesávajú riasy tak, aby bola každej vašej riase venovaná intenzívna individuálna pozornosť.
 

Intenzívny o 200 % väčší objem a o 84 % dlhší vzhľad rias! 



Foto: Mary Kay
PR Mary Kay
PR Mary Kay/Katarína Mikulcová | 27.5.2019, 13:00