Toto je víťazka 3. ceny súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay 2019!

Pre všetky dámy, ktoré sa zapojili do súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay, nastal výnimočný okamih, pretože vyhlásenie výsledkov je práve tu! Ako prvú vám predstavujeme výherkyňu 3. miesta, ktorú určite poteší balíček skvelej kozmetiky značky Mary Kay!
titulka3

Takmer všetky nevesty sa pri otázke, ktoré okamihy svadobného dňa mali pre nich špeciálne svadobné čaro, zhodnú na odpovedi - „moment, keď sme sa s mojím milovaným prvýkrát stretli vo svadobnom...“ Každá budúca nevesta si túto chvíľu predstavuje ako nabitú emóciami, keď sa v očiach jej milého zračí ten najkrajší cit nekonečnej lásky a obdivu. Sprevádzaná krásnymi emóciami bola aj naša súťaž Tvár nevesta.sk s Mary Kay, ktorej sa zúčastnilo veľké množstvo krásnych žien, a my nepochybujeme, že v tomto momente potešíme jednu z nich!


V súťaži Tvár nevesta.sk s Mary Kay sa mnoho súťažiacich zapojilo práve fotkami, ktoré zachytávajú ich krásny svadobný deň. 

Každá súťažiaca, ktorá splnila súťažné podmienky, bola zaradená do záverečného vyhodnotenia - žrebovania a výberu výherkýň.





3. cenu vyhráva

súťažiaca s nickom "kancirova"

G r a t u l u j e m e !





Hodnota balíčka pre výherkyňu 3. ceny: 181,50 Eur

Obsah celej výhry si môžete pozrieť tu.



Čo víťazke z balíčka odporúčame?




Tento jemný odličovač očí, ktorý je v súčasnosti najobľúbenejším produktom Mary Kay! A aj my v redakcii sme si ho okamžite zamilovali. Vďaka olejovej zložke je mimoriadne jemný, no pritom účinný a ľahko odstráni aj to najvýraznejšie (svadobné) líčenie :)


Exkluzívny partner súťaže:


mary_kay_black






Chcete sa dozvedieť mená ostatných výherkýň?

Sledujte nás! 



Foto:
Mary Kay
súkromný archív súťažiacej

Katarína Mikulcová  | 7.5.2019, 18:00