Phuong My 2020: Krása vietnamskej nevesty

Na európskom trhu nie je veľmi počuť o vietnamských svadobných návrhároch, no jedna mladá dáma nás doslova očarila! Phuong My sa venuje navrhovaniu spoločenských šiat a tento rok debutovala prvou svadobnou kolekciou, ktorá je už na pohľad iná ako tie, na ktoré sme zvyknuté. Svoje nadčasové modely svadobných šiat predstavila na módnej prehliadke v New Yorku a zožala s nimi obrovský úspech. Nenechajte si ujsť pohľad na krásu vietnamskej nevesty.
t

Phuong My: Svoj sen dosiahla vytrvalosťou

Mladučká návrhárka Phuong My sa narodila v roku 1988 v meste Ho Chi Minh vo Vietname. Po štúdiu a promócii na Academy of Art v San Franciscu sa usilovala o dokonalosť vo všetkých oblastiach svojej módnej kariéry. Namiesto toho, aby akceptovala obmedzenia dostupných miestnych textílií a podriadila svoje návrhy menej kvalitným materiálom, Phuong My vytvorila veľmi jasnú stratégiu pre svoju značku. Textílie si dáva vyrábať u partnerov v Paríži, Miláne, Hongkongu a Tokiu, vďaka čomu poskytuje svojim zákazníkom optimálnu zmes materiálov a exkluzivity. A aj to je jeden z dôvodov, prečo je značka veľmi úspešná.


1


Phuong My: Kolekcia Espoir 2020

Šikovná návrhárka je na jednej strane na čele značky PHUONG MY, no zároveň o móde a súčasných trendoch píše pre časopisy Elle, Harper Bazaar a Vogue. Odhodlaná produkovať iba skutočne výnimočné šaty sa návrhárka snaží rozšíriť svoju pôsobnosť aj na globálnu módnu scénu. Jej debutová kolekcia zahŕňa kombináciu zložito navrhnutých svadobných šiat, štruktúrovaných plášťov a neobvykle tvarovaných siluet s objemnými prvkami a netradičnou zmesou textílií. Na pohľad extravagantné šaty sú inšpirované silou žien, ktoré sa neboja byť odvážne. Oproti dramatickým modelom, ktoré sa riadia heslom „príliš veľa nie je nikdy dosť“, návrhárka predstavila aj pohodlné modely pre minimalistické nevesty. Čerešničkou na torte sú mimoriadne nápadné červené svadobné šaty. Červená je v mnohých východoázijských kultúrach symbolom šťastia, takže je v týchto krajinách tradičná a obľúbená na svadobných obradoch.

Nádherné svadobné šaty plné emócií a novosti, ktorú so sebou prináša vietnamský svadobný trh. Získajú si vaše sympatie?


10

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Crystal Design: Trblietavá nádhera
Svadobné šaty Yolan Cris: Galéria rozmanitosti a kreativity
Galia Lahav: Svadobné šaty pre kráľovnú sŕdc
Svadobné šaty Yaniv Persy: Keď kvety šepocú vlastný príbeh...
Časopis Elle o značke Alessandra Rinaudo: Toto sú najkrajšie svadobné šaty na svete!


11

12

13

14

15

16

17

18

19

2

3

4

5

6

7

8

9

Foto:
brides.com
Katarína Mikulcová | 4.10.2019, 12:00