Úžasná 3. cena súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay!

Opäť tu máme súťaž, s ktorou sa jedna z vás môže ocitnúť na titulke časopisu Nevesta a prežiť úžasný deň v role modelky. No uznajte, ktorá z nás netúži po tom, aby sa na jeden deň premenila na krásnu princeznú, ktorej všetci venujú pozornosť? No a súťažiť sa naozaj oplatí aj vďaka skvelým cenám od Mary Kay. Ešte ste sa nezapojili? Neváhajte, výhry sú naozaj úžasné!
titulka1

Kozmetika Mary Kay má svoje fanúšičky po celom svete. Ak túžite po dokonalých produktoch, vďaka ktorým sa budete cítiť krásna každý deň, 3. cena vás určite poteší! 


Hodnota 3. ceny: 181,50 eur


Ceny do súťaže venuje:

mary_kay_black




Ako sa zapojiť do súťaže?

Prečítaj si súťažný článok

Staň sa novou Tvárou nevesta.sk s Mary Kay pre rok 2019 a vyhraj fotenie na titulku časopisu!






1. Mary Kay® Gélový pololesklý rúž Romantic Pink

Tento plne krycí rúž využíva gélovú technológiu, vďaka ktorej je farba sýta a dlho a dobre drží. Nevysušuje pery, jednoducho sa nanáša a nádherne vyplní línie pier. Pery si uchovávajú jemnosť a vláčnosť po celý deň. Vďaka priehľadnému okienku na uzávere ľahko nájdete svoju obľúbenú farbu v plnej kabelke i v zásuvke s kozmetikou.

2. Lash Love™ Maskara

Rozmaznávajte svoje oči maskarou, ktorá zvýrazňuje, chráni, dodáva štyrikrát väčší objem a zanecháva prirodzený vzhľad. Ohybná a tvarovaná kefka riasy rozčesáva a oddeľuje.

3. TimeWise® Spevňujúci očný krém

Tento luxusný očný krém zlepšuje pevnosť, rozjasňuje a zároveň pleti poskytuje intenzívnu hydratáciu. Súčasne redukuje viditeľnosť jemných liniek a vrások vďaka peptidom, ktoré podporujú tvorbu kolagénu, čím obnovuje štruktúru buniek a spevňuje pleť.




4. Live Fearlessly™ Parfumová voda

Vyžarujte sebavedomie s tónmi energizujúceho zázvoru, výraznej ruže a hrejivých pražených tonkových bôbov.

5. Clear Proof® Hĺbkovo čistiaca maska s aktívnym uhlím

Táto maska s trojitým účinkom hĺbkovo čistí pleť, okamžite znižuje nežiaduci lesk a obsahuje efektívny komplex rastlinných výťažkov, ktoré vám pomáhajú prečistiť si cestu ku krásnej pleti. Maska je zložená z aktívneho uhlia, ktoré je také silné, že na seba dokáže naviazať nečistoty upchávajúce póry až s dvojnásobkom svojej hmotnosti. Môžete ho považovať za silný magnet odstraňujúci nečistoty a odumreté kožné bunky z hĺbky pórov. Minerálne ílové zložky, kaolín a bentonit navyše zvyšujú absorpčnú schopnosť masky. 

6. Mary Kay® Odličovač očí (nemastný)

Jemne odstraňuje očné líčenie vodoodolnej maskary bez toho, aby poškodzoval citlivú pokožku v oblasti očí. Zloženie nezanecháva mastnú pleť. Jemne odstraňuje očné líčenie vrátane vodoodolného. Momentálne je najobľúbenejším prípravkom fanúšikov na sociálnych sieťach.

7. Transparentný sypký púder

Keďže je priesvitný, tento púder sa hodí skvele k akémukoľvek tónu pleti, od veľmi svetlého až po tmavý. Fixuje podkladovú bázu a obsahuje látky rozptyľujúce svetlo, ktoré zmierňujú nedokonalosti pleti a ponúka bezchybný vzhľad. Na pleti je púder ľahučký, prirodzený a zamatovo jemný a je vhodný na všetky typy pleti, dokonca aj pre ženy s citlivou pleťou. Zloženie zaisťujúce dlhodobé pôsobenie udržuje mejkap svieži počas celého dňa, pričom reguluje nechcený lesk.


Editoriál s výherkyňou Evkou, ktorá sa stala Tvárou nevesta.sk s Mary Kay 2018 nájdeš v časopise Nevesta, special edition:


Katarína Mikulcová | 19.2.2019, 11:00