Časopis Elle o značke Alessandra Rinaudo: Toto sú najkrajšie svadobné šaty na svete!

Každé svadobné šaty rozprávajú príbeh o nadčasovej rozprávke, ktorú každá nevesta prežije na vlastnej koži. Tie od Alessandry Rinaudo za sebou zanechávajú auru oslnenia, sofistikovanosti a zmyselnosti. Časopis Elle dokonca označil svadobné šaty tejto návrhárky za najkrajšie na svete. To je naozaj významná pochvala a zároveň motivácia posúvať sa vo svojej tvorbe stále vpred. Pozrite si túto svadobnú nádheru na vlastné oči.
titulka-kopie

Svadobný deň je o láske a tých najkrajších emóciách, ktoré lomcujú všetkými naokolo. Všetci čakajú, kedy sa objaví nevesta v nádherných svadobných šatách, aby jej mohli venovať úsmev a obdivný pohľad. Šaty od talianskej návrhárky Alessandry Rinaudo vyzdvihnú krásu a šarm každej nevesty. Pamätáte si ešte kolekciu na rok 2017? Okrášlenú hodvábom, asymetrickými strihmi, čipkou a ozdobnými prvkami, ktoré ako celok tvorili krásnu kombináciu.




Svadobné šaty Alessandra Rinaudo: Kolekcia 2019

Elegancia a rafinovanosť – to sú vlastnosti kolekcie svadobných šiat návrhárky Alessandry Rinaudo na rok 2019. Šaty sú určené pre nevestu, ktorá miluje klasické, no nie banálne línie. Aj v najnovšej kolekcii na rok 2019 sa k slovu hlási jemnučký hodváb, ktorý návrhárka využila na vytvorenie bohémskeho šik vzhľadu svadobných šiat. Okrem neho sú hlavnou črtou svadobných šiat aj tylové krinolínové sukne zdobené krásnymi vyšívanými kvetinovými motívmi a flitrovou výšivkou, ktorá je naozaj veľkolepá. Spomínané krinolíny sú široké, mäkké a objemné ako obláčik, ale nie nadmerne, takže šaty pôsobia veľmi ľahúčko a elegantne. Vlnitý strih dlhých svadobných šiat zdôrazňuje tvary nevesty harmonickým a zároveň zvodným spôsobom. Dokonalú bodku dodá svadobným šatám už len pôsobivý efekt svadobného závoja.

Pozrite si galériu dokonalých romantických šiat!





Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Eisen Stein: Svadobné šaty pre nežné dievčatko
Svadobné šaty Anna Kara: Skvosty z Poľska
Svadobné šaty Tony Ward inšpirované romantickým Talianskom
Svadobné šaty Ashi Studio: Nech žije extravagancia!
Šperkom sezóny 2019 vládnu dary mora – žiarivé mušle a perly












































Foto:
Alessandra Rinaudo
Katarína Mikulcová  | 8.4.2019, 08:30