Svadobné šaty Tony Ward inšpirované romantickým Talianskom

Tony Ward, syn známeho návrhára z Bejrútu, vyrastal v šumivom svete módy, obklopený tými najkrajšími kúskami hodvábu a perfektne strihanými oblekmi, vďaka ktorým bol jeho otec známy medzi ženami z vyššej spoločnosti. Syn teda zdedil talent po otcovi a neskôr po štúdiách módy v Paríži jeho talent ocenili napríklad aj v módnom dome Dior či Chloé. Dnes sa Tony naplno venuje vlastnej značke šiat a jeho talent obdivujú ženy z celého sveta.
titulka

Takmer každá nevesta túži byť vo svoj veľký deň princeznou s krásnymi šatami. Presne také navrhol Tony Ward a navyše sú posiate nádhernými kvetmi. Kvety sú stále v „kurze“, o tom niet pochýb. Krásne inšpirácie týkajúce sa kvetov a farieb na svadbe nájdete aj v novom čísle online časopisu Nevesta 2/2018. Rok 2019 bude skutočne pestrý!


1

Tony Ward: Jarná kolekcia „Roman Romance“ 2019

Už samotný názov kolekcie „Roman Romance“ je vyjadrením pocty Taliansku. Dizajnérovi je totiž táto krajina veľmi blízka. Okrem jej nepopierateľnej krásy odtiaľto pochádza aj Tonyho manželka. Fascinujú ho malebné mestá, architektonické pôžitky, veselí ľudia a skvelé jedlo. „Taliansko ponúka jemný, no zároveň nezabudnuteľný pocit lásky, šťastia a krásy,“ vraví návrhár. A to sú presne tie myšlienky, ktoré Tonymu vírili v hlave, keď si predstavoval budúce modely svadobných šiat. A výsledok? Jarná kolekcia, ktorá je vyjadrením týchto krásnych emócií. Šaty sú ozdobené drobnými detailmi a výšivkami, ktoré sú inšpirované jemným pohybom vĺn mora a letného vánku. Či už je more pokojné a stále, alebo drsné a násilné, je vždy krásne – a aj to bolo jedným z impulzov, ktoré dizajnéra inšpirovali. Zachytil tieto prchavé momenty, keď sa hra kryštálov, hodvábnych nití, flitrových nášiviek a vlnitej látky stala súčasťou nádherného celku – svadobných šiat a ich nositeľky. 


2


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Blumarine sú celé posiate ružami!
Svadobné šaty Alon Livné: Inšpirované biblickou knihou Genezis
Elihav Sasson: Svadobné šaty z rodiacej sa mekky módy – Izraela
Svadobné šaty Stephanie Allin: Galéria krásnej čipky
Divine Atelier: Retro-romantické svadobné šaty


3

4

5

6

7

8

9

10

11

Foto:
Tony Ward
Katarína Mikulcová | 12.2.2019, 09:30