Svadobné šaty Ashi Studio: Nech žije extravagancia!

Predstavujeme vám svadobnú kolekciu, aká sa nevidí každý deň. Dokonalé dekadentné šaty evokujú zlatý vek couture módy 50. rokov minulého storočia. Sú posiate krásnymi výšivkami, dramatickými siluetami a neuveriteľnými textúrami, a preto vyčnievajú z radov svadobnej klasiky. Čo na ne poviete?
titulka

Tieto svadobné šaty sú skutočným umeleckým dielom. Mohutné volány, bohaté riasenie, nádherné výšivky... Rok 2019 sa krásnymi šatami len tak hemží. Ak chcete vedieť, akým smerom sa uberá aktuálna svadobná móda, určite si nenechajte ujsť nové číslo online časopisu Nevesta 2/2018. Na vyše 300 stranách nájdete to najdôležitejšie, čo sa týka svadobných trendov (nielen vo svadobných šatách) na rok 2019. 


2

Ashi Studio: Kolekcia 2019

Značka na svadobnom trhu figuruje od roku 2007 so sídlom v Bejrúte (Libanon). Vznikla s cieľom získať priazeň neviest tým, že im ponúkne nadčasovú a modernú eleganciu. Divoké biele modely svadobných šiat majú ostré línie, ale aj ladné krivky, ktoré charakterizuje objem – ten je poznávacím znamením celej kolekcie. Svadobná biela je takmer na každom modeli rozjasnená živým dotykom farieb tón v tóne  zlatou, krémovou, ivory či béžovou. Nechýba ani perie, volány, bohaté sukne a zložité vzory. Nám najväčšmi zarezonovali svadobné šaty tzv. „čajovej dĺžky“, čiže do polovice lýtok.

Ak sa chcete vydávať v šatách, ktorým nechýba poriadna dávka extravagancie, táto kolekcia sa vám bude isto páčiť.


1

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Blumarine sú celé posiate ružami!
Svadobné šaty Alon Livné: Inšpirované biblickou knihou Genezis
Elihav Sasson: Svadobné šaty z rodiacej sa mekky módy – Izraela
Svadobné šaty Stephanie Allin: Galéria krásnej čipky
Divine Atelier: Retro-romantické svadobné šaty


3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Foto:
Ashi Studio
Katarína Mikulcová | 28.1.2019, 10:00