Takto budú vyzerať svadobné mamičky v roku 2019!

Svadobné mamičky, tešte sa! Rok 2019 bude plný farieb a krásnych strihov, ktoré vás v najkrajší deň vašich detí dokonale rozžiaria. Vieme, že móda je večnou vládkyňou, mení sa skôr ako zostarne a omrzí. Tá svadobná je o to dynamickejšia – každý rok badáme nové tendencie, ktoré čoraz častejšie uprednostňujú návrat k prirodzeným siluetám a jednoduchej elegancii. A presne v tomto duchu vznikla kolekcia značky John Charles pre svadobné mamy. Dúfame, že vás nadchne rovnako ako nás.
titulka

4 tipy pre svadobné mamy na rok 2019

Blíži sa svadba vašich detí a vy uvažujete, čo si obliecť? Ak ste matka nevesty, máte to o čosi jednoduchšie, pretože sa so svojou dcérou môžete o všetkom poradiť. V každom prípade sa riaďte najmä ročným obdobím a miestom svadby. Rozlúčte sa však s nudou – aj móda pre svadobné mamičky je predsa kolotoč, ktorý sa nikdy nezastaví a stále prináša niečo nové a hlavne oveľa mladistvejšie ako kedysi. Výber je neobmedzený, vyberte si to najlepšie!

1. TIP: Nebojte sa pastelových farieb

Hlavne jarné a letné svadby sú pre takéto farby ako stvorené – ružová, mentolová, modrá, fialková... Nielenže vás rozjasnia, ale s voľbou vhodného strihu a materiálu vám aj uberú niekoľko rôčkov. Takže hor sa do farieb!

2. TIP: Čipka

Tá je možno trošku dekoratívnejšia, no vo svadobnej móde nenahraditeľná. Dizajnéri neustále vdychujú nový život do tohto klasického a večného trendu. V súčasnej móde pre svadobné mamy je najmä ozdobou dekoltu, rukávov, decentne zakrýva odhalený chrbát či tvorí súčasť živôtika alebo celých šiat. A práve jej variabilnosť ju robí takou populárnou.

3. TIP: Hra so strihmi

Strihové riešenie odevov pre svadobné mamy nebude mať v roku 2019 žiadne obmedzenia. Hravosť sa bude prejavovať v strihoch sukieň, rukávov, ale aj výstrihov šiat, ktoré budú nápadité, svieže, no pritom stále decentné. Prevládať budú lodičkové a véčkové výstrihy s rôznymi aplikáciami tylu a jemných perličiek. A tak ako v sezóne 2018, aj v tej nasledujúcej sa určite nebráňte širokým rukávom a volánikom

4. TIP: Neutrálne odtiene s leskom

Nadčasový trend neutrálnych „nude“ farieb bude v roku 2019 obohatený o lesk tkanín, ako sú satén, atlas či brokát. Ak sa navyše rozhodnete aj pre elegantný žakárový vzor doplnený zlatou či striebornou efektnou priadzou, vaša róba vás krásne rozžiari.


1

Ďalšie tipy pre svadobné mamy nájdete tu:

Svadobná mama: na svadbu vo veľkom štýle
Svadobné mamy v centre pozornosti
Salón Valery predstavuje kolekciu pre svadobné mamy: Sonia Peňa je absolútne výnimočná!
10 tipov ako nosiť svadobný fascinátor


2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

Foto:
John Charles
Katarína Mikulcová | 31.12.2018, 11:00