Svadobné šaty Maggie Sottero: Klasika, ktorá je večná...

Už od založenia v roku 1997 bola značka Maggie Sottero vždy definovaná ako klasická. 5 generácií vášnivých návrhárov sa oddalo umeleckému, kreatívnemu a imidžovému couture remeslu, preto značka nesie názov po prababičke súčasnej dizajnérky. Ide o poctu bohatému rodinnému odkazu, ktorý vo svadobnej móde pretrváva dodnes. Budúcoročná jarná kolekcia taktiež vychádza z vízie klasiky a je okorenená starými hollywoodskymi lookmi. Pozrite sa na ňu spolu s nami.
titulka

Súčasná kolekcia na rok 2018 s názvom Emerald má oslavný charakter. Už dvadsať rokov totiž svadobný módny trh spestrujú prekrásne modely svadobných šiat značky Maggie Sottero, ktoré v éterickom duchu a v dokonalej romantickej atmosfére tešia nevesty po celom svete.


idette


Maggie Sottero: Jarná kolekcia 2019

Svadobné šaty najnovšej jarnej kolekcie na rok 2019 v sebe spájajú ženskosť a vyzdvihujú krásu ženských kriviek. Dizajnérka Lesley tvrdí, že každá žena by mala aspoň raz v živote zažiť, aké je to stáť na červenom koberci, keď sa na vás upierajú stovky pohľadov. Presne ako hollywoodska hviezda. Každý detail na svadobných šatách totiž podčiarkuje magickosť okamihu, akým je svadobný deň. Lesley sa snažila prepojiť tradičné siluety so žiarivými detailmi a dramatickými aplikáciami na korzetoch šiat. Páči sa nám variabilnosť strihov - od splývavých a obopínajúcich telo nevesty, cez obľúbené áčkové línie, až po objemné sukne s iluzívnymi výstrihmi, čipkou a koralikovými a kryštálovými ozdôbkami na páse nevesty. 

Pozrite si jarnú kolekciu 2019, ktorá je dramatickým stretnutím nadčasovosti a klasiky.


maggie

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Značka Jesus Peiro oslavuje 30 rokov na svadobnom trhu
Svadobné šaty Lihi Hod: Keď rozprávka o kráse ožíva...
Elihav Sasson: Svadobné šaty z rodiacej sa mekky módy – Izraela
Svadobné šaty Dany Mizrachi: Inšpirované vtáčou ríšou
Svadobné šaty Stephanie Allin: Galéria krásnej čipky




































Foto:
Maggie Sottero
Katarína Mikulcová | 10.12.2018, 13:00