Značka Jesus Peiro oslavuje 30 rokov na svadobnom trhu

Existuje len niekoľko návrhárov svadobných šiat, ktorí ešte stále dokážu zamútiť vody módnej scény. Značku Jesus Peiro vedie cieľavedomá návrhárka Merche Segarra už od roku 1988 v malom módnom dome v centre Barcelony. Jej húževnatosť a šikovnosť obdivujú nevesty vo viac ako 300 medzinárodných svadobných butikoch. Taký úspech si zaslúži oslavu. A nie je nič krajšie, ako osláviť tvorivosť krásnym tvorivým počinom. Predstavujeme vám svadobnú kolekciu na rok 2019 s príznačným názvom Heritage, čiže „dedičstvo“.
titulka

Možno si ešte pamätáte tohtoročnú kolekciu inšpirovanú metropolou New Yorkom. Miešali sa v nej strihy inšpirované architektúrou tohto mesta, ktoré spolu s dekoráciami na šatách pôsobili ako vystrihnuté z filmu Veľký Gatsby



Jesus Peiro: Kolekcia Heritage 2019

Kolekcia svadobných šiat s názvom Heritage nadobúda najvyššiu úroveň remeselného spracovania haute couture, avšak prekvapivo je cenovo dostupná. Všetky povrchové úpravy sú robené ručne s neúnavným odhodlaním vytvoriť dokonalé detaily, ktoré nevestám vyčaria úsmev na tvári. Je moderná, elegantná a ženská, predstavuje tie najkrajšie strihy a detaily, ktoré si počas 30 rokov nevesty obľúbili. Preto má názov Heritage. Inšpiráciou k vytvoreniu zbierky bol samotný duch módneho domu. Je zrejmé, že za jeho úspechom stoja najmä spokojné nevesty. „Šťastná nevesta, to je naše dedičstvo. Ruky mnohých ľudí nám počas 30 rokov prispeli k tomu, že môžeme pracovať dodnes,“ uvádza dizajnérka módneho domu. Kolekciu charakterizuje ľahkosť, kombinácie textílií, mašle, objemné aj priliehavé sukne, chantillská čipka, výšivky, sieťky, trojrozmerné čipkové detaily, brokát, gáza, tyl, satén, hodváb... A to všetko v tejto eklektickej kolekcii, ktorá sa nebráni ani hravej palete farieb, od studenej bielej, cez vanilkové tóny, až po prírodnú bielu.

Veríme, že kolekcia nadchne aj vaše srdcia a možno dotvorí aj vašu predstavu o dokonalých svadobných šatách.


20

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Lihi Hod: Keď rozprávka o kráse ožíva...
Elihav Sasson: Svadobné šaty z rodiacej sa mekky módy – Izraela
Svadobné šaty Dany Mizrachi: Inšpirované vtáčou ríšou
Svadobné šaty Stephanie Allin: Galéria krásnej čipky
Divine Atelier: Retro-romantické svadobné šaty


1

10

11

12

13

14

15

16

18

19

2

17

21

22

23

24

25

3

4

26

6

7

8

9

5

Foto:
Jesus Peiro
Katarína Mikulcová  | 4.12.2018, 11:00