Svadobné šaty Lihi Hod: Keď rozprávka o kráse ožíva...

Rozprávky a čary sú skutočné a ožívajú v novej kolekcii Lihi Hod s názvom „Secret Garden“. Vďaka transparentným vrstvám a jemným ozdobám sú svadobné šaty čarovným pokladom nádherných ženských štýlov, ktorým neodolajú nevesty, ktoré milujú romantiku a svoju svadbu si bez nej nevedia prestaviť. Predstavujeme vám ďalšie nádherné svadobné skvosty z Izraela.
titulka2

Svadobné šaty Lihi Hod poznáte aj z časopisu Nevesta, pričom minuloročnú kolekciu s názvom „A Whiter Shade of Pale“ sme vám predstavili u nás na webe nevesta.sk. Išlo o zbierku šiat, ktorá reflektovala víziu jej autorky  ukázať svetlejší odtieň svetla v podobe šiat v tej najčistejšej monochromatickej bielej farbe. No a verná svadobnej bielej ostala aj v kolekcii na rok 2019... 


elizabeth

Lihi Hod: Kolekcia 2019

Lihi je známa tým, že vo svojich návrhoch svadobných šiat kombinuje nadčasovú eleganciu inšpirovanú minulosťou s moderným, elegantným a uvoľneným postojom súčasnosti. Jej najnovšia zbierka má v preklade názov „tajná záhrada“, čo sa odráža v dominancii kvetinových a organických motívov. Niektoré modely sú minimalistické a čisté, iné štruktúrované a zložité, no nikdy to nie sú iba priemerné šaty – aj klasické strihy umocňujú jedinečné prvky a jeden výrazný detail, ako napríklad mašľa, jemný plášť, ozdobný opasok v podobe stuhy a mnoho ďalších aplikácií, ktoré si môžete v priebehu svadobného dňa meniť a kombinovať, keďže sú oddeliteľné. Takáto variabilnosť je v súčasnosti obľúbená vo všetkých odvetviach módy, nevynímajúc z toho tú svadobnú. 

Pozrite si zbierku geniálnej tvorivosti Lihi Hod a inšpirujte sa! :)


elizabeth3

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Dany Mizrachi: Inšpirované vtáčou ríšou
Svadobné šaty Stephanie Allin: Galéria krásnej čipky
Divine Atelier: Retro-romantické svadobné šaty
Halfpenny London: Trendom sú svadobné šaty s rukávmi aj bez!
Nová kolekcia Atelier Pronovias na rok 2019 je tu!


elizabeth10

elizabeth9

audrey

audrey4

audrey6

audreytopper3

aya

faith2

meghan

meghan2

michelle2

ola2

saryn2

saryn4

savannah2

savannah4

sheyna6

sheyna7

Foto:
Lihi Hod
Katarína Mikulcová | 30.11.2018, 09:30