Svadobné šaty Dany Mizrachi: Inšpirované vtáčou ríšou

Jarno-letná kolekcia na rok 2019 je inšpirovaná celoživotnou náklonnosťou dizajnéra Danyho k jednému z najkrajších darov prírody – k vtáctvu. Ich jedinečné farby a krása predstavujú štýl a eleganciu, ktoré sa preniesli aj do najnovšej svadobnej zbierky. Samozrejme, každý model zahŕňa aj Mizrachiho módny podpis – dramatickosť, odvahu a zmyselnosť, no prvýkrát aj jemné a jednoduché kúsky s puncom elegancie. Pohľad na túto kolekciu si nenechajte ujsť!
titulka

Aj staršie kolekcie z roku 2015 či 2017, o ktorých sme písali, sa nesú v duchu luxusu a blízkovýchodnej krásy. Ohromujúce strihy, bohaté vyšívanie, asymetria a tie najlepšie materiály... Dany neustále inovuje svoju značku a na módnu scénu prináša nové vzory s jedinečným nádychom. Jeho avantgardný prístup zaujíma nevesty (a nielen tie) po celom svete. Niet sa čomu čudovať...

aphrodite

Dany Mizrachi: Jarno-letná kolekcia 2019

Dizajnér Dany bol pri tvorbe kolekcie poháňaný svojou vášňou k ríši vtákov. Možno aj vďaka nej máme pri pohľade na jednotlivé modely pocit, že majú v sebe niečo viac ako len krásu svadobných šiat. Majú dušu a posolstvo voľnosti a pestrosti, sú vytvorené s citom a myšlienkou, ktorá ich prevyšuje. To najdôležitejšie v kolekcii svadobných šiat sú detaily – tradičné siluety premieňajú na iluzívne divadlo dokonalosti. Dany pracuje s kvalitnými látkami, ako sú čipka, tyl, satén, brokátová podšívka a hodvábny šifón. Pre jednotlivé modely je typická aj asymetria vzorov a strihov, vďaka čomu je každý model originálny  rovnako ako je jedinečná rozmanitosť vtáčej ríše. 

Nechajte sa uniesť krásou jedinečnej svadobnej zbierky, v ktorej sa skrýva čaro matky prírody. 


athena

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Stephanie Allin: Galéria krásnej čipky
Divine Atelier: Retro-romantické svadobné šaty
Svadobné šaty Lillian West: Sen bohémskej nevesty
Eddy K: Takto vyzerá zimná nevesta 2018!
Svadobné šaty Berta: Vzrušujúce a krásne!


butterfly

diana

diva

dreamy


eve

fairy-tale



godess

jumpy

katrina

kim

knot

liana

orchid

pearl

phenix

seashell

spicy

Foto:
Dany Mizrachi
Katarína Mikulcová  | 26.11.2018, 10:00