Vyberte si obrúčky rovnako jedinečné ako vaša láska

Svadba je jeden z najkrajších momentov v živote. Pripomínajte si ju prsteňom, do ktorého sa pri každom pohľade zaľúbite vždy znovu a znovu.
titulka


S bielym zlatom nešliapnete vedľa

Časy, keď ste si mohli vybrať z 2 druhov snubných prsteňov zo žltého zlata sú, našťastie, preč. Zrazu sa pred vami otvára ponuka, z ktorej sa vám zatočí hlava. Najobľúbenejším kovom je biele zlato. Pôsobí elegantne a čisto. Stále viac párov zvykne farby a odtiene zlata vzájomne kombinovať

Biele a ružové zlato totiž vedľa seba vyzerajú úplne dokonale...



1

Ženy milujú kamienky

V minulosti dávali ženy prednosť jednému kamienku vsadenému do prsteňa. V súčasnosti trendom vládne nadčasový čistý dizajn a dámske obrúčky zdobené drobnými kameňmi. Muži zasa uprednostňujú jednoduchosť. Niektorí z nich prípadne zvolia decentné rytie.


2

Nezhodnete sa? Nevadí!

Páčia sa vám zdobené svadobné obrúčky, ale partner má radšej presný opak? Ničím sa neobmedzujte a vyberte si každý to, čo sa vám páči. Už dávno nie je pravidlom, že musia byť obrúčky rovnaké. Musia sa zapáčiť hlavne vám. Veď celý život sa na ne budete pozerať a pripomínať si lásku, ktorú ste si nimi sľúbili.



6

Popusťte uzdu fantázii

Ponuka prsteňov je veľmi pestrá, to ale neznamená, že si z nej musíte vybrať. Správnemu klenotníkovi záleží na vašich želaniach a starostlivou prácou dokáže vyrobiť prsteň presne podľa vašich predstáv. Klenotníctvo Bisaku používa 3D technológiu, vďaka ktorej dostane samotný nápad reálnu podobu. 



Choďte tam, kde vám chcú porozumieť

Svadobné obrúčky s vami budú celý život. Dôležitý teda nie je len výber dizajnu, ale predovšetkým klenotníka. Ak túžite po precíznom prevedení a celoživotnom servise zdarma, vyberte si Bisaku. Ich hlavnou inšpiráciou je práve láska, ktorá je silná, vzrušujúca a nekonečne emotívna. Navštívte niektorú z kamenných predajní v Bratislave, v Prahe, Brne alebo Ostrave alebo navštívte e-shop a prezrite si ich neodolateľnú ponuku.


5



Vyberte si z 5 jedinečných kolekcií

Značka Bisaku je založená na modernom a nadčasovom dizajne. Navrhli 5 kolekcií, z ktorých si bez problémov vyberie milovník minimalizmu i priaznivec zdobnejších obrúčok.
 
- Kolekciu LINIA charakterizujú čisté línie osadené drobnými kamienkami. 

- Kolekcii VENDOME kraľuje biele zlato. Pánske i dámske obrúčky sú v podobnom prevedení, takže je na prvý pohľad vidieť, že k sebe patríte. 

BISAKU VINTAGE vychádza z klasických vzorov a dizajnu, nájdete v nej i matné varianty prsteňov.

- Kolekcia BISAKU DESIGN je vhodná hlavne pre odvážne páry, ktoré sa chcú odlíšiť. 

- Ukrátené nebudú ani romantické duše, ktoré sa nájdu v kolekcii AMOUR


4

Foto:
BISAKU
BISAKU | 14.2.2019, 11:00