Ručná výroba dodáva zásnubným prsteňom a svadobným obrúčkam dušu

Zásnubný a snubný prsteň sú dôkazom nekonečnej lásky. Ako sa vyznať a zorientovať v širokej ponuke a vybrať skutočný skvost, ktorý sa nikdy neopozerá? Zvoľte správneho zlatníka.
titulka

Aby vám celý svet ležal pri nohách

Svadba je váš deň. Vy a partner ste jediní, na ktorých záleží. Rovnako by to malo byť už pri výbere obrúčok. Pozrite sa najprv na ponuku a ujasnite si, aký štýl sa vám páči. Najobľúbenejším materiálom na svadobné prstene stále zostáva biele zlato. Rozhodne sa ale nebojte popustiť uzdu fantázii. Skvele vyzerá napríklad kombinácia bieleho a ružového zlata. Prstene z platiny zasa viac vydržia. 


1


Od surového materiálu až po dokonalý šperk

Na začiatku výroby každej obrúčky je materiál. Z neho sa strojovo vyrobí základný krúžok. Vďaka presnému nastaveniu má dokonalý tvar. Potom prichádza na rad klenotník, ktorý obrúčke vdýchne dušu. Každý krúžok starostlivo opracuje a ručne doň vsadí kamienky. Len tak si môžete byť istí, že z neho briliant nevypadne a bude ho zdobiť naveky. 

Správny klenotník splní vaše najtajnejšie priania

Chcete, aby váš prst zdobil šperk, ktorý nikto iný nemá? Žiadny problém. Nebojte sa byť nároční. Profesionálny klenotník je totiž natoľko empatický, že dokáže dokonale zhmotniť a vystihnúť vašu predstavu. V klenotníctve Bisaku návrh najprv naskicujú a pomocou 3D technológií vymodelujú do reálnej podoby. Vďaka tomu uvidíte, ako bude váš prsteň vyzerať. Vyberať môžete z bieleho, žltého a ružového zlata i platiny.



3


Bisaku tvorí lásku

Bisaku nie je len klenotníctvo. Je to značka, pre ktorú je láska na prvom mieste. Každý deň sa tvorcovia inšpirujú jej najrôznejšími podobami, a preto majú obrúčky značky Bisaku dušu. Charakterizujú ich čisté línie, dizajn a cit pre detail. Každý prsteň sa stáva magickým symbolom uchovávajúcim  spomienky. Navštívte jednu z kamenných predajní v Bratislave, Prahe, Brne alebo Ostrave a presvedčte sa na vlastné oči.



Foto:
BISAKU
BISAKU PR | 7.12.2018, 14:30