Divine Atelier: Retro-romantické svadobné šaty

Práve sa pozeráte na nádherné svadobné šaty z dielne rumunského svadobného ateliéru, ktoré sú ako stvorené pre nevesty s bohémskym duchom a okom pre štýl. Spájajú nadčasový a moderný štýl do jednej celistvej kolekcie, ktorá dýcha atmosférou 70-tych rokov. Jednotlivé modely sú éterické a poetické, mäkké a romantické, zmyselné a bohémske, vintage a zasnívané – sú presne také ako my, ženy, jedinečné a krásne. Pripravte sa na to, že si zamilujete nejeden model!
titulka

3

Atelier Divine: Kolekcia 2019

Nám sa páčia bohémske a kvetinové módne vibrácie 70-tych rokov, počnúc od voľne padajúcich rukávov, retro čipky (najmä čipky madeira a bodkovanej D´Esprit čipky), odvážnych detailov, až po výber tých najjemnejších materiálov, ktoré podčiarkujú nadčasovú eleganciu. Vrstvy hodvábu, ktoré sú esteticky podčiarknuté romantickými detailmi, minimalizmom a jemnými strihmi, sú určené pre nevestu, ktorá túži po prirodzenosti, nekonvenčnosti a ľahkosti. Pozornému oku neujde ani zmyselnosť priehľadných textílií spolu s prvkami houte couture. Galéria svadobných šiat tiež poskytuje pekné inšpirácie s kvetmi gympsomilky, retro klobúkmi a zamatovými stužkami, ktoré zvýrazňujú driek nevesty. 

Vychutnajte si pohľad na beznádejne romantickú kolekciu svadobných šiat, ktorá je oslavou svadobnej krásy a jednoduchosti. 


4

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Crystal Design: Trblietavá nádhera
Svadobné šaty Yaniv Persy: Keď kvety šepocú vlastný príbeh...
Svadobné šaty Berta: Vzrušujúce a krásne!
70-te roky sú späť v kolekcii Randi Rahmovej!
Romantická nevesta očami Jenny Packhamovej


1

2

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Foto:
divine.ro
Katarína Mikulcová | 21.11.2018, 11:00