Svadobné šaty Anna Kara: Skvosty z Poľska

Dizajnérka Anna už v ranom veku milovala kreslenie a maľovanie, neskôr sa rozvinula jej vášeň pre fotografovanie a filmovú literatúru a nakoniec skončila pri móde. Práve umelecký textilný dizajn, do ktorého sa zamilovala, ju inšpiroval k otvoreniu prvej šijacej dielne, z ktorej sa vďaka svojej kreatívnosti a estetickému cíteniu vypracovala a stala sa uznávanou návrhárkou svadobných šiat, ktorú pozná celý svet. A nás nadchla svojou najnovšou kolekciou na rok 2019.
titulka

Editoriál Feminine and sensual nájdete aj v najnovšom čísle online časopisu Nevesta, Special Edition: 






Dizajnérka si spomína, že keď bola ešte malé dievča, vystrihovala si z papiera malé bábiky a obliekala ich do papierových šiat, ktoré si nakreslila. A takto sa vedela „hrať“ celé hodiny. Vždy bola citlivá a empatická voči krásam sveta okolo seba a rada sa obklopovala peknými predmetmi. Obdiv pre krásu a umenie vyvolal rastúci záujem o módu a umelecký dizajn. Anna vo svojich modeloch zdôrazňuje individualitu mladých žien, ktoré sa neboja ísť za svojimi túžbami. Odvážne kombinuje klasické a moderné prvky, pričom čerpá z krásy a zmyselnosti ukrytej v prírode. Každý model svadobných šiat je šitý na mieru a všetky ručne šité aplikácie a originálne kompozície z čipky sa tvoria v krakovskom ateliéri. Použitie vysoko kvalitných prírodných materiálov umožňuje tvorbu jedinečných šiat, ktoré sú prirodzené a dokonale interpretujú každý pohyb nevesty.



1


Svadobná móda je veľmi živá a premenlivá a sme radi, že v súčasnosti sa uberá smerom, ktorý vyniká jednoduchosťou a prirodzenosťou. 


2

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Crystal Design: Trblietavá nádhera
Svadobné šaty Berta: Vzrušujúce a krásne!
Svadobné šaty Yolan Cris: Galéria rozmanitosti a kreativity
Galia Lahav: Svadobné šaty pre kráľovnú sŕdc
Hortenzia na svadbe – symbol trvalej lásky


4

5

6

7

8

9

10

11

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

Foto:
Anna Kara
Katarína Mikulcová  | 13.2.2019, 11:00