Svadobné šaty Crystal Design: Trblietavá nádhera

Máte rady žiarivé modely svadobných šiat, ktoré sa pýšia bohatými detailmi čipky, flitrov, kryštálov a perál? Presne takéto šaty ponúka značka Crystal Design, ktorej názov naznačuje, čo bude stredobodom pozornosti všetkých naokolo – lesk a glamour štýl. V tejto kolekcii sa stretáva žiarivá a trblietajúca sa krása, ktorá sa vám bude páčiť!
titulka

Možno mnohé z neviest inklinujú k absolútnej jednoduchosti, k akej sa priklonili aj nevesty na britskom kráľovskom dvore - Meghan s jej minimalistickými šatami s lodičkovým výstrihom, ktoré navrhol módny dom Givenchy, či princezná Eugenie, ktorá tiež zvolila jemné a jednoduché svadobné šaty s dlhým rukávom a zaujímavým výstrihom. Ak však máte radšej hravé detaily a chcete vo svoj deň žiariť ako diamant, v tejto kolekcii si prídete na svoje.


11


Crystal Design: Svadobná kolekcia 2019

Kolekcia svadobných šiat sa pýši dokonalým dizajnom s leskom kryštálov, ktorý pôsobí dramaticky a zároveň pôvabne. Okrem trblietavých flitrov, kryštálov, lesklých pláštikov a perličkových aplikácií si nás získali aj iluzívne výstrihy, trojrozmerné výšivky a nápadité strihy šiat (najmä rukávov, ktoré v tejto sezóne nadchli pozornosť všetkých módnych nadšencov). Modely sú veľmi romantické a vďaka klasickým siluetám prepojeným s elegantnými prvkami zdôrazňujú šarm a krásu svojej nositeľky. Dizajnéri použili avantgardné látky a strihy v kombinácii s inovatívnymi textúrami a vzormi čipky. 

Cieľom kolekcie je zdôrazniť úchvatnú krásu ženy, ktorej krása sa znásobuje citom, ktorý prežíva – láskou. 


1

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

70-te roky sú späť v kolekcii Randi Rahmovej!
Romantická nevesta očami Jenny Packhamovej
Svadobné šaty Rosa Clará: Nech žije čipka!
Svadobné šaty Manu Garcia: Vo svetle romantického Paríža
Galia Lahav: Svadobné šaty pre kráľovnú sŕdc


10

2

3

4

5

6

7

8

9

12

Foto:
crystaldesigncouture.com
Katarína Mikulcová  | 7.11.2018, 09:00