Svadobné šaty Berta: Vzrušujúce a krásne!

Kým minulé zbierky svadobných šiat značky Berta hýrili odvážnymi vzormi a dramatickými detailmi, rok 2019 bude ešte bohatší - jeho súčasťou budú zložitejšie vzory, jemné línie, šialené volány a povievajúce perie. Obdiv každého si získa precíznosť dotiahnutá do najmenších detailov, zatiaľ čo tkaniny svadobných šiat majú mimoriadnu kvalitu a luxusnú auru typickú pre návrhárov Blízkeho východu. Na tieto svadobné šaty by sme sa vedeli pozerať veľmi dlho… A ešte radšej by sme si ich všetky vyskúšali!

tit

Šikovná izraelská návrhárka Berta Baliltiová vie, čo sa nevestám páči. Jej krásnu tvorbu sledujeme už dlhšie, pričom aktuálnu kolekciu na rok 2018 sme vám ukázali v článku. Pre jej štýl sú typické priliehavé strihy šiat, ktoré vyzdvihujú krásnu postavu nevesty a tiež prekrásne ozdoby, najmä v podobe kvetov, bohatej čipky a flitrov.



Berta 2019: Kolekcia Miami 2019

Kolekcia je živým vyobrazením harmónie, šarmu, krásy a sexepílu. Jednotlivé modely sú veľmi svieže a vzrušujúce, pričom stále zostávajú verné podstate značky Berta. Nevesty ju majú rady najmä pre iskrivé detaily šiat, vrstvy tylu, flitrov a peria, ktoré sú zharmonizované s opakujúcimi sa motívmi krásnych vlečiek a odvážnych výstrihov v dekolte aj na chrbte nevesty. Kolekcia má názov Miami, kde bola aj nafotená, a je odrazom lesku a modernosti tohto mesta na pobreží Atlantického oceánu. Berta provokuje a zároveň oslobodzuje nevesty po celom svete od všetkých inhibícií a zbavuje ich predsudkov. Hlboké výstrihy, strih presýpacích hodín, dlhé rukávy či strihy, pri ktorých máte dojem, že látka je na tele nevesty doslova natetovaná… To je iba fragment z toho, čo kolekcia ponúka. 

Novej kolekcii tlieskame a tešíme sa na to, keď dorazí do slovenských svadobných salónov.


t

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Yolan Cris: Galéria rozmanitosti a kreativity
Galia Lahav: Svadobné šaty pre kráľovnú sŕdc
70-te roky sú späť v kolekcii Randi Rahmovej!
Svadobné šaty Elie Saab: Inšpirované cisárovnou Sissi
Ikonická značka Oscar de la Renta prekvapila svadobnou kolekciou na rok 2019!


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Foto:
berta.com
Katarína Mikulcová | 26.10.2018, 16:00