Svadobné šaty Yolan Cris: Galéria rozmanitosti a kreativity

Už samotný názov kolekcie „Identity“ je znamením toho, že šaty sú oslavou jedinečnosti každej ženy a jej vlastného vkusu, preto ich vo svoj najkrajší deň nosí s hrdosťou. Estetická vízia tvorkýň teda spočíva v tvorbe takých šiat, ktoré zahrnú vkus a štýl každej z nás. Preto si každý model žije svoj vlastný život a kolekcia je nesmierne rôznorodá. Veď posúďte samy.
titulka

Značku Yolan Cris tvoria dve katalánske sestry - Yolanda a Cristina, ktoré sa snažia o revolúciu v dámskom odievaní rovnako ako Coco Chanelová či Elsa Schiaparelliová. Svadobné šaty síce zostávajú verné tradíciám, no osobitým spôsobom zvýrazňujú identitu svojej nositeľky. Pozrite si staršiu svadobnú kolekciu z roku 2016, inšpirovanú hippie a vintage štýlom. V roku 2019 teda v návrhoch znova badáme návrat k ľahkým materiálom a šatám, ktoré zdobia tie najkrajšie motívy kvetov.

14


Yolan Cris: Kolekcia „Identity“ 2019

Nemožno ju zhrnúť jedným slovíčkom, pretože ju charakterizujú mnohé prívlastky - je odvážna, elegantná, jemná, luxusná, bohémska, asymetrická i extravagantná. Jednoducho taká, aby si každá nevesta prišla na svoje... Na mólach sa jej ušli samé chvály, pretože ju zdobia tie najdrahšie látky, a to najmä prekrásna čipka, satén či organza. Absolútnu prevahu má svadobná biela, sem-tam modely zdobí krémová či akcenty zlata, striebra a zelené kvetinové detaily (viď. titulka). Nepredvídateľné sú aj rôzne detaily v podobe mašieľ, peria, asymetrických a objemných strihov a štól, ktoré priťahujú každý pohľad na nevestu. 

Čo poviete na najnovšiu kolekciu šikovných španielskych dizajnérok?



10

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Predstavujeme vám najkrajšie svadobné šaty značky St. Patrick!
Svadobná mama: na svadbu vo veľkom štýle
Svadobné šaty Elie Saab: Inšpirované cisárovnou Sissi
Ikonická značka Oscar de la Renta prekvapila svadobnou kolekciou na rok 2019!
7 komplimentov, ktoré chce nevesta počuť vo svadobný deň


11

12

13

15

17

18

2

20

4

5

7

jol



Foto:
Yolan Cris
Katarína Mikulcová | 15.10.2018, 10:00