Galia Lahav: Svadobné šaty pre kráľovnú sŕdc

A je tu ďalší skvost jarnej sezóny 2019. Romantické svadobné šaty Galie Lahavovej s odvážnymi detailmi a záplavou tylu si podmania vaše srdce. Táto zbierka čerpá inšpiráciu v lesku rubínov a zlatých akcentov, ktoré sa prelínajú s bielou a slonovinou klasikou. A na scénu tak prichádza kráľovná. Kráľovná miliónov sŕdc. Získa si aj to vaše?
titulka

Tohtoročná kolekcia svadobných šiat sa tiež niesla v duchu zvýraznenia ženskosti v podobe dramatických rukávov, vlečiek a chimérických siluet. V novej kolekcii však Galia posunula svoje hranice o niečo ďalej a navrhla ultraženské šaty, ktoré dali slovíčku „sexy“ úplne nový význam. Sexy je slovo, ktoré nás, ženy, definuje, no hľadali sme preň jemnejší spôsob stvárnenia. Je to predsa len svadba,“ ozrejmila svoje zámery samotná návrhárka.  




Galia Lahav: Jarná kolekcia 2019

Odvážne a romantické svadobné šaty s kráľovskými vlečkami a klasickými korzetmi s bohatou výšivkou sa nám naozaj veľmi páčia. Vedeli ste, že Galia, ako jedna z prvých dizajnérok do svadobnej módy priniesla odvážne hlboké výstrihy na chrbte nevesty, luxusné tkaniny Blízkeho východu a zvodné siluety? Práve nimi sa snaží aj dnes očariť nevesty po celom svete. Jej chuťovkou sú strihy morskej panny, ale aj objemné bálové sukne, dlhočizné vlečky, iluzívne zdobenie na chrbte nevesty a odvážne výstrihy. Nehovoriac o spleti nádherných kvetov. „Niektoré šaty sa skladajú z 3 až 4 oddeliteľných kúskov, ktoré nevestám umožnia zmeniť svoj vzhľad aj niekoľkokrát počas svadobného dňa,“ poznamenáva o budúcoročnej kolekcii Galia. 

Síce je kolekcia odklonom od tradičnej svadobnej „bielej“, romantická aura, ktorú vyžaruje, je veľmi podmanivá. Ktorý šaty si získali váš obdiv?


aelin


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Elie Saab: Inšpirované cisárovnou Sissi
Ikonická značka Oscar de la Renta prekvapila svadobnou kolekciou na rok 2019!
Svadobné šaty Rosa Clará: Nech žije čipka!
Svadobné šaty Manu Garcia: Vo svetle romantického Paríža
Éterická kolekcia svadobných šiat: Marchesa


allegra

arden

emersyn

harlow

imperia

lorraine

lorraineb

luca

mareligh

mia

miaz

rhiannon

rhiannonf

thea

Foto:
Galia Lahav
Katarína Mikulcová  | 12.10.2018, 13:30