Cukríková ružová Hayley Paige!

Nádherná kolekcia svadobných šiat je vraj inšpirovaná hollywoodskymi večernými róbami. Má všetky charakteristické znaky, ktoré od Hayley a jej módneho vkusu očakávame – moderný princeznovský štýl, navrstvené sukne a roztomilé vzory. No a sladkou bodkou je cukríkovo ružová kulisa, ktorá mladistvý a svieži vzhľad svadobnej kolekcie dokonale zvýrazňuje. A sme unesení aj zo skvelého strihu vlasov nevesty-modelky. Takáto nevesta sa nám páči!
titulka

Tohtoročnú kolekciu Blush by Hayley Paige sme vám už ukázali – bola jemná, elegantná a ako vždy nám pri pohľade na ňu zišlo na um mnoho pochvalných ód. Hayley totiž patrí medzi tých návrhárov, ktorí svojím talentom dokážu nadchnúť tisíce (nielen) ženských sŕdc



Zimná kolekcia Hayley Paige 2018

Mladá návrhárka navrhla mladistvé modely svadobných šiat a prezradila, aké boli jej pohnútky: „Chcela som vytvoriť niečo vesmírne fantastické pre nevestu, ktorá túži po šatách, ktoré akoby ani neboli z tohto sveta.“ Hmm, odvážna myšlienka, z ktorej sa vykľula táto krásna kolekcia. Nevesta a lá Hayley je teda akási moderná vesmírna princezná, ktorá sa v tejto galaxii nikdy predtým neocitla. S tým súhlasíme, lebo každý model je jedinečný, veľmi ženský a ukrýva tie najrôznejšie moderné aplikácie, o ktorých sa vám ani nesnívalo. Nazberkané sukne, kvetinové potlače, iluzívne a metalické akcenty, lesklé tkaniny, klasické, netradičné, moderné – proste nekonečno a ešte viac možností v jednej kolekcii. 


warren

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Predstavujeme vám najkrajšie svadobné šaty značky St. Patrick!
Exkluzívne: Návrhy najkrajších svadobných šiat na rok 2019!
Najkrajšie fotografie z príprav neviest objektívom slovenských fotografov
Cvičenie je cesta ku krásnej postave do svadobných šiat


aldridge

billie

harley

hennessey

markle

nevada

quinn

Čítali ste už najnovšie online číslo časopisu Nevesta? Ak nie, určite si ho prelistujte, nájdete v ňom skvelé svadobné tipy, rady a inšpirácie:


Čítajte nové číslo on-line časopisu Nevesta 1/2018!



Foto:
Hayley Paige
Katarína Mikulcová | 6.9.2018, 10:00