Zaujímavé pikošky o hlavných protagonistoch filmu Cesta za láskou

Keanu Reeves a Winona Ryder sa po dlhej dobe stretávajú na filmovom plátne v komédii plnej kvalitného uštipačného humoru „CESTA ZA LÁSKOU“. Stretnú sa na svadbe ako hostia, ale romantická atmosféra, všeobecné veselie, smiech a šťastie sú im protivné. Tento víkend je potrebné hlavne prežiť, čo najskôr zmiznúť a nikoho z tých usmievavých svadobných hostí už nikdy nestretnúť. Komédia plná sarkazmu a šarmu hlavných hrdinov nenechá nikoho chladným!
titulka2


Alebo slovenský ekvivalent: „Láska nahnevaná nie je milovaná.“ Lebo za drobnou hádkou sa mnohokrát skrýva prejav sympatií a lásky než hnevu. Pod drsnou a sarkastickou „ulitou“ hlavných protagonistov Lindsay a Franka, ktorých vzťah je okorenený neustálymi slovnými roztržkami a uštipačnými poznámkami, sa totiž skrýva vášeň a pomaly sa vynára cit, o ktorom ani nesnívali... Winona Ryderová a Keanu Reeves znova potvrdili, že im to spolu na filmovom plátne naozaj svedčí.





Vyhrajte s filmom Cesta za láskou skvelé ceny! 

V hre sú svadobné obrúčky, víno, noc v luxusnom svadobnom apartmáne a víno pre romantické večery. A, samozrejme, lístky do kina!

Súťaž nájdete tu.



Stručný dej: Lindsay a Frank sa dajú omylom do reči na letisku a zistia, že sa obaja chystajú na rovnaké miesto – na svadbu. Oboch spájajú nesympatie voči neveste, ženíchovi a svadbám vo všeobecnosti, no zo všetkého najviac začnú nenávidieť jeden druhého. Na akcii plnej šťastných ľudí sú ako osina v zadku – od všetkých sa vďaka svojmu sarkazmu a hundraniu izolujú, čo ich v konečnom dôsledku prinúti komunikovať vo dvojici. Obaja sú však neodolateľní a my ich aj napriek tomu, že sú frfloši, zbožňujeme, a tak trochu očakávame, že si k sebe nájdu cestu... Čo myslíte? :-) 




Winona Ryderová

* 29. 10. 1971 (47 rokov) 
Winona, Minnesota, USA


Pozrite sa na miesto narodenia a meno herečky – nezdá sa vám niečo zvláštne? Áno, rodičia jej dali meno práve podľa neho. Jej herecký talent sa preukázal už na základnej škole, pričom si ju všimli aj „mocní“ vo filmovom priemysle. V prvom filme Lucas (1986) bol jej herecký výkon naozaj výborný, čo jej otvorilo dvere k ďalším rolám. Zahviezdila vo filmoch Nožnicovoruký Edward, Drakula (tu si prvýkrát zahrala s Keanu Reevesom), Malé ženy, Star Trek či Čierna labuť. Jej rolu Joyce Byersovej v seriáli Stranger Things si zamilovali mnohí diváci. Za film Vek nevinnosti získala ocenenie Zlatý glóbus ako najlepšia herečka vo vedľajšej roli. 




Keanu Reeves

* 2. 9. 1964 (54 rokov) 
Bejrút, Libanon


Nejasné výroky, nepriehľadný výraz, slušná paleta stvárnených typov postáv, no najmä jeho životná rola obávaného hackera Nea v trilógii Matrix mu otvorila dvere skvelých filmových rolí. Predtým vystriedal niekoľko divadelných i televíznych postáv, no nevyzeralo to s jeho kariérou veľmi sľubne. Hollywoodske slnko slávy však zažiarilo aj na neho a dočkal sa... Medzi jeho najznámejšie filmy patria Nebezpečné známosti, Bod zlomu, Drakula, Veľa kriku pre nič, kultový Matrix a z tých novších Constantine či John Wick. Keanu si veľmi starostlivo stráži súkromie, no je o ňom známe, že jeho koníčkom je hokej, basová gitara, surfovanie, jazda na koni a motocykle. Okrem toho miluje knihy, konkrétne Shakespeara, Dostojevského a Manna. V roku 1995 bol magazínom People vyhlásený medzi 50 najkrajších ľudí sveta. A my sa vôbec nečudujeme... :-) 



Zdroje:
Bonton Film SK
Katarína Mikulcová  | 27.8.2018, 10:00