Svadobné šaty Demetrios sú snom každej nevesty...

Kolekcia Demetrios na rok 2019 je plná sviežich prvkov a trendových „vychytávok“, ktorými láka budúce nevesty. Už na titulnej fotografii vidíte odhalené ramená, ktoré budú stále odvážnym hitom aj budúcoročnej svadobnej sezóny. No a pláštiky, krásne bohaté a objemné sukne, čipka a vlečky, nad ktorými gúľame očami od úžasu – ako vždy romantická a veľkolepá kolekcia značky Demetrios exkluzívne v galérii článku!
titulka4
Prednedávnom sme vám predstavili dve kolekcie svadobnej značky Demetrios na aktuálnu svadobnú sezónu 2018, ktoré sa pýšili romantickým vzhľadom a luxusom. Tu si ich môžete pripomenúť:

Navždy romantický Demetrios...
Demetrios: Svadobné šaty hodné gréckej bohyne!


1

Kolekcia Demetrios 2019

Každý model budúcoročnej kolekcie venuje veľkú pozornosť detailom. Šaty sa zdajú byť na prvý pohľad extravagantné a napriek tomu sú étericky krásne. Sú ovplyvnené módou vo Versailles a ich vzhľad vychádza z francúzskej aury, ktorá spája hrdinky románov zo starého sveta s hrdinkami súčasnosti. Krásne kvetinové aplikácie, či už zakomponované do dizajnu tkanín, alebo v trojrozmerných detailoch evokujú sviežosť a nový začiatok – ako keď v jari kvitnú tie najpestrejšie kvety. Versaillský glamour sa odzrkadľuje v objemných sukniach, ktoré nás vracajú naspäť v čase na kráľovský dvor Ľudovíta XIV., kde panovala dekadencia, opulentnosť a extravagancia. Ďalším očividným prvkom sú moderne textúrované textílie s korálikmi a šnurovaním a aplikácie peria. Módny dom neostal iba pri svadobnej bielej, ale odkrýva farebné príbehy zlatej, striebornej či maslovej

Pozor, na scénu prichádza princezná z francúzskych kráľovských záhrad!



2


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Sophie et Voilá 2019: Krása španielskej svadobnej módy
Dana Harel: Svadobné šaty v exotickom štýle Blízkeho východu
Halfpenny London: Trendom sú svadobné šaty s rukávmi aj bez!
Zuhair Murad predstavuje kolekciu s hollywoodskym leskom na rok 2019!
Georges Hobeika: Svadobné šaty inšpirované kráľovnou kvetov - ružou


3

4

5

5b

6

6b

7

8

9

10

11

12

12a

13

13b

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

Foto:
demetrios.com
Katarína Mikulcová  | 1.8.2018, 13:00