Watters: Príbeh lásky vtkaný do svadobných šiat

Kolekcia má francúzsky názov inšpirovaný príbehmi lásky „Âme Soeur“, pre ktorý má angličtina výraz „soulmate“ a slovenčina krásne dvojslovné pomenovanie „spriaznená duša“. A presne to je svedectvom jarnej kolekcie módneho domu Watters – v spleti strihov a detailov svadobných šiat odkryť príbeh lásky dvoch spriaznených duší, ktoré sa navzájom vo veľkom svete našli a zahŕňajú sa bezpodmienečnou láskou.
titulka2

Ozdoba newyorského týždňa svadobnej módy

Presne na tomto podujatí predstavil módny dom Watters najnovšiu kolekciu na jar 2019 spolu so zimnou kolekciou na rok 2018 s názvom „Folklore, o ktorej sme už písali. Obe uchvátili všetkých prítomných, pretože každá bola výnimočná iným príbehom, no obe spájal bohémsky štýl a veľmi obľúbené voľné strihy svadobných šiat, ktorých výsadou je absolútna pohodlnosť a výrazné farebné doplnky.




Watters 2019: Jarná kolekcia „Âme Soeur“

Kolekcia prostredníctvom umeleckého stvárnenia v jednotlivých modeloch šiat stelesňuje lásku všemožnými spôsobmi – klobúčikmi s motívom pusiniek či v tvare srdca, nápaditými taškami i rukávmi s potlačou sŕdc, nápismi nápadito umiestnenými na hlave nevesty či hravými modrastými odtieňmi opálu, ktoré akoby symbolizovali rozhovory medzi milencami, ktorých srdcia sa od samej lásky túlajú kdesi v oblakoch... Šaty sú éterické, voľné, zvýrazňujú ženskú siluetu a spĺňajú predstavy romantickej nevesty. Zdobia ich kvetinové aplikácie ako stvorené pre vílu-nevestu.


6


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Zuhair Murad predstavuje kolekciu s hollywoodskym leskom na rok 2019!
Pronovias Fashion Show? Atmosféra je vždy očarujúca, hovorí majiteľka salónu Nicole
Georges Hobeika: Svadobné šaty inšpirované kráľovnou kvetov - ružou
Nová kolekcia Atelier Pronovias na rok 2019 je tu!
Halfpenny London: Trendom sú svadobné šaty s rukávmi aj bez!


7

1

11

2

3

4

5

8

10

9

Foto:
watters.com
Katarína Mikulcová  | 17.7.2018, 10:00