PANTONE farebný odtieň Coral

Leto je už oficiálne tu a my vám predstavujeme farebný odtieň Coral, ktorý sa hrá doslova s ohňom – je zmesou ružovej, červenej a oranžovej a svojou nádhernou intenzitou a jemnou žiarivosťou pomôže rozjasniť aj vašu svadbu! Váš veľký deň naplní zvláštnym teplom a vášňou, ktoré budú spolu s teplým počasím „infúziou“ radosti a optimizmu pre všetkých svadobčanov.
titulka

Odtieň Coral na svadbe

Koralová farba je už niekoľko sezón obľúbenou svadobnou farbou práve na letných svadbách, no je použiteľná v každom ročnom období. Aj napriek tomu, že odtieň Coral je intenzívny a pastelový, srší z neho elegancia a sofistikovanosť a tradičným svadobným témam dodáva nadčasový a klasický vzhľad. Horúcim trendom v kombinovaní koralovej farby je spojenie s tyrkysovou, tmavomodrou či farbou azúrovej morskej vody. Veselý letný vzhľad docielite kombináciou koralovej s rôznymi odtieňmi ružovej, najmä cyklámenovej či s odtieňom Pink Lavender. Rustikálny svadobný štýl zasa uprednostňuje perfektnú zhodu koralovej so sivou, aby spolu vytvorili zábavnú, no zároveň elegantnú farebnú „dvojicu“. Ak vidíte svadbu vašich snov s iskrou a leskom, skúste kombináciu koralovej, bielej a zlatej farby

Každopádne, možností je naozaj neúrekom, takže ak ste si ešte na vašu letnú svadbu nevybrali farebného spoločníka, veríme, že v článku nájdete tie správne tipy a inšpirácie!


k1


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

PANTONE farebný odtieň Arcadia
PANTONE farebný odtieň Warm Sand
PANTONE farebný odtieň Meadowlark
PANTONE farebný odtieň Chilli Oil
PANTONE farebný odtieň Nile Green


k4

k7

k8

k9

k6

k5

k3

k2

k10

k11

k12

k14

k13

k15

k17

Foto:
pinterest.com
sherrihill.com
theeverylastdetail.com
Katarína Mikulcová  | 2.7.2018, 12:00