Ako vyzdobiť svadobnú sálu rýchlo a efektívne?

Keď vstúpite do elegantne vyzdobenej sály, je to ako srdečné privítanie... Krásne prestreté stoly a luxusne potiahnuté stoličky sú zárukou, že sa hostia na oslave budú cítuť výnimočne. Ak by ste chceli vedieť, čím vyzdobiť svadobnú sálu, nemusíte chodiť ďaleko - slovenská spoločnosť Horeca textil sa špecializuje práve na obrusy a poťahy na stoličky a rôzne doplnky tak, aby úprava sály hostí naozaj očarila. A servírované jedlo bude potom už len čerešničkou na torte! Chcete vedieť viac?
svadobnavyzdobahoreca_titulka

"Kvalitné produkty sú zárukou spokojnosti klientov." 



Svadba je bezpochyby veľkým dňom nielen pre mladomanželov, ale aj ich rodiny či priateľov. Hostitelia túžia, aby sa svadobčania cítili v deň D čo najlepšie a preto robia maximum, aby bolo všetko tip-top. S prípravami na svadbu sa zvyčajne začína už niekoľko mesiacov dopredu. Je potrebné vybaviť množstvo vecí, čo si vyžaduje veľkú dávku času a v neposlednom rade aj trpezlivosti. Väčšina sa snaží myslieť na všetky detaily – od svadobných kytíc, výzdoby interiéru, vhodný výber pokrmov, či na celkovej podobe stolovania. Preto hostitelia často diskutujú s odborníkmi, aké farebné prevedenie sály je najvhodnejšie, čo všetko je potrebné, aby dokonale ladilo a ďalšie detaily. Kým niekto preferuje klasiku, iní sa neboja experimentovať a zvoliť aj niečo nezvyčajné. Súčasné trendy ponúkajú viacero alternatív, ktoré sa u nás považujú ešte stále za netradičné, no v iných krajinách sú už bežné. 

Spoločnosť HORECA textil ponúka klientom prakticky kompletné vybavenie svadobného interiéru či exteriéru kvalitnými produktmi šitými priamo v šijacej dielni pod dohľadom odborníkov. Aj preto je každý kúsok starostlivo kontrolovaný v dielni, takže zákazník dostane do rúk bezchybný výrobok. 


Široký okruh zákazníkov spoločnosti HORECA textil už takmer dekádu využíva na zariadenie svojej prevádzky celý rad produktov – od obrusov, návlekov na stoly i stoličky, samotné stoličky, ale i banketové sukne a ďalšie doplnky, ktoré sú súčasťou svadobného dňa. K najpredávanejším patria polyesterové obrusy s teflónovou úpravou, ktoré majú celý rad špecifických vlastností. Tým, že je na polyesterových vláknach jemná vrstva teflónu, obrusy majú dlhšiu životnosť, sú ľahké na údržbu i skladovanie a pri vhodnom farebnom prevedení dokonale dotvoria interiér. Tento typ plnohodnotne nahradil bavlnené, ba svojim vlastnosťami ich ďaleko prevýšil. Preto je bavlnená klasika čoraz viac na ústupe. 


Návleky na stoličky

Asi neodmysliteľnou súčasťou svadobnej sály sú i návleky na stoličky. Vynikajúca kvalita tohto výrobku vám zaručí dlhú životnosť a eleganciu, ktorú ocenia všetci prítomní hostia. Ak na takýto návlek doplníte ešte aj ozdobný gombík, zaručí vám exkluzivitu a výnimočnosť. Na svadbu si môžete zvoliť klasické látkové alebo elastické. Aj v tomto prípade oceníte mimoriadne štýlové a elegantné ušitie každého kúska a dlhú životnosť, prípadne aj odolnosť voči pretrhnutiu na podlahe alebo parketách. 

navleknastolickun4horecatextil


Banketové sukne

To isté platí aj o banketových sukniach. Vyznačujú sa rôznymi typmi riasenia, máte na výber dva druhy materiálu a široké spektrum farieb. Aj v tomto smere si môžu zákazníci môžu zvoliť dĺžku a výšku. Zároveň ich nemusia ani zažehľovať, čím ušetria množstvo času. 


Príručníky, obrúsky a doplnky

Klienti majú na výber i širokú škálu doplnkov, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou svadobného dňa. Tu patria podklady pod obrusy, príručníky, pulírky či obrúsky. To isté platí aj pri obrusoch a na ich správne ukotvenie na stoloch sú k dispozícii klipsy či nalepovacia páska. Na správne skladovanie banketových sukní slúžia praktické vešiaky a obal. To je však len časť produktov spoločnosti, ktorá ponúka aj ďalšie výrobky rôzneho charakteru.

Pokiaľ teda hľadáte široké portfólio produktov na vašu svadbu alebo vybavenie reštaurácie, spoločnosť HORECA textil vám ich ponúka na jednom mieste za bezkonkurenčné ceny a vo vysokej kvalite. Kompletnú ponuku produktov si môžete pozrieť priamo na webovej stránke spoločnosti HORECA textil.






horeca_logo_male
Spoločnosť sa zaoberá výrobou a predajom reštauračného, hotelového a dekoračného textilu. Výhodou je výroba produktov na mieru presne podľa požiadaviek zákazníka, v rôznych materiáloch a farebných prevedeniach. Klienti oceňujú bezkonkurečné ceny, rýchle dodanie a efektívny nákup online za výrobné ceny. Kompletnú ponuku produktov spoločnosti nájdete na stránke horecatextil.sk


Zdroj a foto:
HORECA textil
eva/ PR Horeca | 27.6.2018, 15:00

Fotogaléria

elastickynavleknastolickynavleknastolickumedeln3horecatextilelastickynavlekbezhorecaelastickynavleknastolickynavleknastolickumedeln3horecatextilelastickynavlekbezhorecaelastickynavleknastolickynavleknastolickumedeln3horecatextilelastickynavlekbezhoreca